Χορήγηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 από το Enavsma Foundation

Τη χορήγηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου (μάστερ), πλήρους φοίτησης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, ανακοινώνει το Enavsma Foundation. To Ίδρυμα αποτελεί την μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού Ταμείου Υποτροφιών του ομίλου Thanos Hotels & Resorts και του Round Table 7 Πάφου, και πλέον, με τη νέα του μορφή, προσφέρει τον έκτο κύκλο αίτησεων για υποτροφίες σε παγκύπρια βάση.

Για τη διεκδίκηση των υποτροφιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τους σχετικούς κανονισμούς που έχουν καθοριστεί.

Οι υποτροφίες προσφέρονται για όλους τους κλάδους σπουδών σε οποιοδήποτε Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κύπρου ή του εξωτερικού. To Διοικητικό Συμβούλιο δύναται, κατά την κρίση του, να αποκλείσει ή να εξαιρέσει οποιοδήποτε αιτητή ή κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων, για οποιοδήποτε λόγο που θα ανακοινωθεί στους αιτητές.

Πέραν τούτου, το ENAVSMA Foundation σύναψε ακαδημαϊκή συνεργασία με το European University Cyprus και μαζί προσφέρουν δύο (2) πλήρη υποτροφίες για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σε συγκεκριμένους τομείς.

Οι αιτήσεις για την υποτροφία θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα www.enavsma.com. Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@enavsma.com. Σημειώνεται ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστές αιτήσεις, μία που αφορά τη συνεργασία με το European University Cyprus και μια γενική για οτιδήποτε άλλο δεν περιλαμβάνεται.

Τονίζεται ότι μόνο οι πλήρεις αιτήσεις που πληρούν τους απαιτούμενους όρους και προϋποθέσεις και συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά θα προχωρούν στο στάδιο της αξιολόγησης.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο www.enavsma.com, μέχρι την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 να ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία.

Για τη διεκδίκηση των υποτροφιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τους σχετικούς κανονισμούς που έχουν καθοριστεί και τους οποίους μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.enavsma.com

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές-Ένα έργο ορόσημο κόστους €50 εκατ.
Κ. Κουμής: Η αφετηρία του δημοσιεύματος της Daily Express-«Οφείλουμε να είμαστε όλοι προσεκτικοί για τον τουρισμό»
«Πλαφόν» για φοιτητές/τριες από τρίτες χώρες στις ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Έρχεται Κύπρο με παράρτημα το Μετσόβειο Πολυτεχνείο-Συνάντηση Χριστοδουλίδη με τις πρυτανικές Αρχές
Βάζει φρένο στην άναρχη ανάπτυξη ο Ιωάννου-Η απόφαση του Υπουργικού για πεντάστερο στην Αγία Νάπα
Δάνειο από ΕΤΕπ ύψους μέχρι 108 εκατ. εύρω για 703 φοιτητικές εστίες σε Λεμεσό και Πάφο-Βάζει άλλα 53 εκατ. το κράτος
Πού επενδύουν οι Κύπριοι...Αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης της Freedom24
Pedalion Yachting: Νέα αποκλειστική συνεργασία με το ναυπηγείο COMITTI
Στην Κύπρο η πρόεδρος του ESMA Verena Ross για το Global Yield 2025
Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)