Οκτώ νεαροί επιχειρηματικοί ηγέτες συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)

Την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για όλα όσα τους απασχολούν στο πλαίσιο της επιχειρηματικής τους δράσης είχαν οκτώ νεαροί επιχειρηματικοί ηγέτες, κατά τη διάρκεια «χαλαρού» γεύματος που είχαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο εστιατόριο Pralina Experience στη Λευκωσία.

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ7

Το γεύμα διοργανώθηκε από την IMH και εντασσόταν στο πλαίσιο της ετήσιας έκδοσης WM (Wealth Management), μιας από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδόσεις του τμήματος media της εταιρείας.

pralina1

pralina2

Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση η οποία επικεντρώνεται σε θέματα wealth management και έχει ως κεντρικό χορηγό την Eurobank Κύπρου.

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ1

Στο ίδιο τραπέζι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν ως καλεσμένοι η Άννα Μουσκή(Muskita Aluminium Industries), η Μαρίνα Π. Χατζηιωάννου(Safe Bulkers), η Μαρία Ζορπά(Όμιλος Ζορπά), ο Μιχάλης Πέτρου(Petrou Bros Dairy Products), ο Ευαγόρας Λανίτη(Όμιλος Λανίτη), η Χρύση Ιακωβίδου(Όμιλος MSJ), ο Γιώργος Θεοδότου(Υπεραγορές Alphamega) και η Σοφία Γ. Λεπτού(Όμιλος Λεπτός).

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ2

Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, με τους νεαρούς επιχειρηματικούς ηγέτες να συζητήσουν, να ανταλλάζουν απόψεις και να λαμβάνουν απαντήσεις στα θέματα που έθιξαν από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

pralina3

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ3

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ4

Οι προοπτικές και τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας, σε συνδυασμό με τα μεγάλα ζητήματα και τις προκλήσεις που τους απασχολούν ως νεαροί επιχειρηματικοί ηγέτες βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας τους με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως βεβαίως και οι φιλοδοξίες και οι στόχοι τους για την οικογενειακή επιχείρηση της οποίας ηγούνται για την επόμενη δεκαετία.

pralina4

Όπως αναμενόταν, το πώς η Κυβέρνηση θα μπορούσε να στηρίξει την οικονομία και την επιχειρηματικότητα στους διάφορους τομείς δραστηριοποίησης ήταν ένα από τα κυρίαρχα θέματα επί των οποίων υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να προβαίνει σε εκτενείς αναφοράς στο «Όραμα 2035» και να αναπτύσσει τις πολιτικές της Κυβέρνησης προς επίτευξη του στόχου της βιώσιμης ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας.

pralina5

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ5

Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης γύρω από τα ζητήματα της επιχειρηματικής ηγεσίας, την ηγετικών δεξιοτήτων και της διαδοχής.

ΠΤΔ-ΣΥΣΚΕΨΗ6

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση και αναλυτική παρουσίαση των όσων συζητήθηκαν θα συμπεριλαμβάνονται στην έβδομη έκδοση του Wealth Management, που θα δοθεί στα πλαίσια των 12ων Invest Cyprus International Investment Awards και θα αποσταλεί σε λίστα επιχειρηματιών και επενδυτών σε Κύπρο και εξωτερικό.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων