Ηχηρά ονόματα αποκαλύπτουν τα μυστικά του Cybersecurity στο CITEA Digital Cyprus

Στο πλαίσιο της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, η σημασία της κυβερνοασφάλειας δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο από επιθέσεις που μπορούν να προκαλέσουν ανυπολόγιστες ζημιές.

Στο 3ο CITEA Digital Cyprus Conference 2024, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, το θέμα της κυβερνοασφάλειας κατέχει πρωταγωνιστική θέση, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για προληπτικά μέτρα και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των επιχειρήσεων.

Η τέταρτη ενότητα του Συνεδριου είναι αφιερωμένη στην κυβερνοασφάλεια όπου θα εξεταστούν οι σύγχρονες απειλές που αντιμετωπίζουν κυρίως οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ).

Σύμφωνα με τον διεθνή ειδικό για θέματα κυβερνοασφάλειας, Tal Catran, οι ΜμΕ αποτελούν πλέον ελκυστικό στόχο για τους κυβερνοεγκληματίες, λόγω των συχνά ανεπαρκών μέτρων προστασίας τους.

Οι επιθέσεις που βασίζονται στην κοινωνική μηχανική, όπως το phishing, βρίσκονται σε συνεχή άνοδο και απαιτούν αυξημένη προσοχή και ευαισθητοποίηση.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να κατανοήσουν ότι η προληπτική δράση είναι το κλειδί για την προστασία τους.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Director of Managed Services της Odyssey αναμένεται να τονίσει τη σημασία της συνεχούς παρακολούθησης και της ταχείας απόκρισης σε πιθανές απειλές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων απέναντι στις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές.

Ο Ιωάννης Σολωμάκος, Chief Security Officer στη Huawei, South Balkans, θα υπογραμμίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, ενώ ο Michel Nicolai από τη Zyxel Networks θα τονίσει τη σημασία ανάπτυξης στρατηγικής κυβερνοπροστασίας που περιλαμβάνει την πρόληψη, την ανίχνευση και την αντιμετώπιση των απειλών.

Η Irene Selia, Head of Global Development στην Odyssey, θα συντονίσει έναν διαδραστικό διάλογο για την κυβερνοασφάλεια, μοιράζοντας εμπειρίες και γνώση για την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία για την ενίσχυση της ψηφιακής τους ασφάλειας, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία των δεδομένων τους και την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Το μέλλον είναι ΑΙ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτής: CITEA
  • Συντονιστής: IMH
  • Κύριος Χορηγός: ECOMMBX
  • Stage Sponsors: Kyndryl, Odyssey
  • Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne
  • Εκθέτες: Cyma,Datatech, Powersoft, Ralliton, QSecure Ltd
  • Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργικό Mediterranean Hospital: Επιτυχώς τρεις σύνθετες επεμβάσεις σε ασθενείς
Ανάγκη για εξοικονόμηση νερού για τους δημόσιους χώρους πρασίνου-Γνώρισε την ιστορία της Έφης
Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Πάνος Εγγλέζος
H Πολιτική Συνοχής γίνεται... παιχνίδι
Οι εξελίξεις του ESG και το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης των εταιρειών
Οι μαύρες μέρες της εισβολής και οι προκλήσεις για τους γιατρούς επί τω έργω
H Ομάδα NUP του Νεάπολις Πάφος κέρδισε τον διαγωνισμό IWLS Programming Contest Series
Πέφτουν οι υπογραφές για τη νέα σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και ΟΠΑΠ
Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου τίμησε την Διεθνή Ηµέρα Γυναικών στη Μηχανική (pics)
Τα τρία κυπριακά ΜΜΕ στην άτυπη μαύρη λίστα της Ρωσίας-«Διαδίδουν συστηματικά ανακριβείς πληροφορίες»