Daniele Quercia: O κορυφαίος ειδικός της Nokia Bell Labs στο CITEA Digital Cyprus 2024

Στο πλαίσιο του 3ου CITEA Digital Cyprus Conference 2024, ένας από τους πιο διακεκριμένους ειδικούς στον τομέα της υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης, ο Daniele Quercia, θα μοιραστεί την πολύτιμη γνώση του. Ως Διευθυντής Responsible AI στη Nokia Bell Labs του Cambridge, ο Quercia θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την παρουσίασή του με τίτλο "Operationalizing Responsible AI: A Journey through Design, Deployment, and Monitoring".

Mέσα από την παρουσίασή του, ο Quercia θα οδηγήσει το κοινό σε ένα αναλυτικό ταξίδι μέσα από τα τρία κρίσιμα στάδια της υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης: σχεδιασμός, ανάπτυξη και παρακολούθηση.

Θα αναδείξει πώς αυτά τα στάδια συνεργάζονται αρμονικά για να προωθήσουν την δικαιοσύνη, την συμμόρφωση και τα πρότυπα διαχείρισης κινδύνων στα συστήματα AI. Μέσα από παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές, οι συμμετέχοντες θα εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των πρακτικών υπεύθυνης AI, διασφαλίζοντας την ηθική και υπεύθυνη ανάπτυξη και υλοποίηση του AI στους οργανισμούς τους.

Το CITEA Digital Cyprus Conference 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο Hilton Nicosia, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τα κυπριακά στελέχη να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και την υπεύθυνη χρήση της. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του Daniele Quercia και να εμπνευστείτε από τις καινοτόμες προσεγγίσεις του για την τεχνητή νοημοσύνη.

Το μέλλον είναι ΑΙ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Ποιους ενδιαφέρει

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στο Hilton Nicosia και απευθύνεται σε στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους οργανισμούς τους.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Stage Sponsors: Kyndryl, Odyssey

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne

Εκθέτες: Datatech, Powersoft, QSecure Ltd

Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΜΙΕΕΚ: Δέκα χρόνια «Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και ναυτιλιακές σπούδες»
Στηρίζει την επενδυτική δραστηριότητα ο Όμιλος Λανίτη
Μάθε πού βρίσκεται η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Κατάταξη Χρήσης Ουσιών
Παραμένει χαμηλά η Κύπρος στην Ευρώπη στην πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες
Νικόδημος Δαμιανού: Σύγχρονο και αποτελεσματικό το ΤΕΠΑΚ
Διακεκριμένοι ομιλητές στο 3ο CITEA Digital Cyprus 2024
Αποθεώθηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα στο Nammos Limassol (pics)
Η Freedom Holding Corp. ανακοίνωσε ρεκόρ αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος 2024
Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο το Cyber Security Conference για τέταρτη χρονιά
Υποτροφίες σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από το Ίδρυμα PwC Foundation