SupportCY και Husqvarna ένωσαν δυνάμεις-Μια πολυεπίπεδη συνεργασία

Μια πολυεπίπεδη συνεργασία τόσο σε επίπεδο εξοπλισμών όσο και σε επίπεδο εκπαίδευσης αναπτύχθηκε μεταξύ του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και της Husqvarna , μέσω της Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ.

Επιπρόσθετα παραδόθηκε στο Σώμα Εθελοντών του SupportCY εξειδικευμένος εξοπλισμός , αλυσοπρίονα καθώς και προστατευτικός εξοπλισμός για ενίσχυση του υποστηρικτικού ρόλου του Σώματος στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση πυρκαγιών.

Ο Μάριος Σταύρου, Head of Operations του SupportCY, τόνισε ότι η συνεργασία του SupportCY και της Husqvarna ενισχύει στο μέγιστο βαθμό την επιχειρησιακή ικανότητα του Σώματος Εθελοντών του SupportCY στην αντιμετώπιση φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Με ένα αξιόπιστο σύμμαχο στο πεδίο των επιχειρήσεων μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των εθελοντών μας αλλά και την αποτελεσματικότητα τους, κατέληξε ο Μάριος Σταύρου.

Η Δήμητρα Μουρατίδου, Group Brand Communication Manager & Special Projects της Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, αντιπρόσωπος της HUSQVARNA δήλωσε ότι η στήριξη της κοινωνίας αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Αναγνωρίζουμε τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εθελοντές του SUPPORTCY της Τράπεζας Κύπρου, στην αντιμετώπιση κρίσεων και καταστροφών αλλά και κρίσιμων κοινωνικών ζητημάτων.

Το έργο τους είναι αξιέπαινο και η αφοσίωσή τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας σε Κύπρο και Ελλάδα. Η επιλογή των προϊόντων HUSQVARNA που αφορά τη δωρεά αυτή είμαστε βέβαιοι ότι αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο σύμμαχο στο πολύτιμο έργο σας, κατέληξε η κ. Μουρατίδου.

Επιπρόσθετα εξειδικευμένο προσωπικό της Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ έφτασε στην Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες και εκπαίδευσε τα μέλη του SupportCY στην χρήση αλυσοπρίονων καθώς στην χρήση άλλου εξοπλισμού, που θα διευκολήνει το έργο τους.

Δειτε Επισης

Τα τρία κυπριακά ΜΜΕ στην άτυπη μαύρη λίστα της Ρωσίας-«Διαδίδουν συστηματικά ανακριβείς πληροφορίες»
Συμφωνία Χατζημανώλη-Aponte για ενίσχυση των υπό κυπριακή σημαία πλοίων του ομίλου MSC
Απονεμήθηκαν τα «Zero Waste HoReCa Champions Awards 2024»
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Eργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου
Πρώτη αύξηση μετά από δύο χρόνια για τον στόλο των ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
ISIS Clinic: Νέα γυναικολογική/μαιευτική κλινική έρχεται στη Λευκωσία
H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της
Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα
«Χρώμα & Φως από XM»: Εγκαίνια για το Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών
Ήταν όλοι εκεί για τα 20 χρόνια ζωής της CSC Christodoulou