Η TheSoul Publishing αναδεικνύει τις κυπριακές εταιρείες στο παγκόσμιο-Δημιουργεί startup επικοινωνίας

Η TheSoul Publishing ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της World's Fair Communications, μιας νέας εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας που απευθύνεται σε κυπριακές εταιρείες που επιθυμούν να αναδείξουν τη φήμη τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, η εταιρεία θα διευθύνεται από τον πρώην Vice President της TheSoul Publishing, Craig Radow, και τον πρώην Senior Director of Global Communications, Eric Schultz.

Οι Craig Radow και Eric Schultz έχουν συνολικά τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις δημόσιες σχέσεις. Πριν από την ηγεσία των επικοινωνιών της TheSoul, ο Radow διετέλεσε Vice President του Global Publicity and Brand Marketing επιβλέποντας το παγκόσμιο καταναλωτικό μάρκετινγκ, τη δημοσιότητα, την ενεργοποίηση παγκόσμιων εκδηλώσεων και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τμήμα καταναλωτικών προϊόντων της 20th Century Fox Studios.

Ταυτόχρονα ήταν επικεφαλής των προσπαθειών δημοσιότητας για το τμήμα διανομής της 20th Century Fox Television στις ΗΠΑ, Twentieth Television. Ο Radow κατείχε επίσης διάφορους ρόλους δημοσίων σχέσεων στο τμήμα home entertainment της Universal Studios.

Ο Schultz προηγουμένως ήταν επικεφαλής των σχέσεων με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για πελάτες όπως η Capital Group, η PepsiCo Food Service και η Avanade, ενώ διετέλεσε διευθυντής στην Golin PR.

Διετέλεσε επίσης για πάνω από μια δεκαετία ως παραγωγός ειδήσεων στα CNBC, MSNBC, Bloomberg, CNN και Fox 5 New York.

World's Fair Communications

Η World's Fair Communications ιδρύθηκε το 2024 και είναι μια startup εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας με έδρα τις ΗΠΑ.

Εκτός από τις δημόσιες σχέσεις και τα ΜΜΕ, ειδικεύεται και στην εκπαίδευση, στην ηγεσία σκέψης, στην επικοινωνία σε περίπτωση κρίσης, στην ανάπτυξη ομιλητών, στην ταυτότητα της μάρκας και στην ανταλλαγή μηνυμάτων, στη στρατηγική περιεχομένου, στα βραβεία και στη διαχείριση της φήμης.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, ήταν προνόμιο να συνεργαζόμαστε δίπλα-δίπλα με τον Artur Mamedov και ολόκληρη την ομάδα της TheSoul Publishing και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε αυτή τη σχέση με έναν συναρπαστικό νέο τρόπο. Ο Eric και εγώ ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την TheSoul σε αυτό το εγχείρημα με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση του παγκόσμιου επικοινωνιακού αποτυπώματος των εταιρειών στην Κύπρο», ανέφερε ο Craig Radow σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Από πλευράς του ο Arthur Mamedov, διευθύνων σύμβουλος της TheSoul Publishing μοιράστηκε: «Ο Craig και ο Eric έχτισαν το τμήμα επικοινωνίας μας από το μηδέν - αυξάνοντας την παγκόσμια παρουσία και αναγνώρισή μας στην πορεία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκταθούμε μαζί και θα συνεργαστούμε σε αυτή τη νέα επιχείρηση φέρνοντας τις στρατηγικές επικοινωνιακές μας επιτυχίες σε άλλες εταιρείες με έδρα την Κύπρο».

Η World's Fair Communications ιδρύθηκε το 2024 και είναι μια startup εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας με έδρα τις ΗΠΑ.

Οι συνιδρυτές, Craig Radow και Eric Schultz, διαθέτουν δεκαετίες εμπειρίας από τον χώρο της ψυχαγωγίας, των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρήσεων.

TheSoul Publishing

Η TheSoul Publishing συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ψηφιακά στούντιο στον κόσμο που παράγει ελκυστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο για ένα παγκόσμιο κοινό.

Με μια δημιουργική ομάδα που εδρεύει σε περισσότερες από 70 χώρες και έξι ηπείρους, η TheSoul Publishing παρουσιάζει υλικό σε 21 γλώσσες, οι οποίες διανέμονται μέσω ενός δικτύου πολλαπλών πλατφορμών με γνώμονα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο της TheSoul Publishing προσφέρει ένα ευρύ φάσμα απολαυστικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει τεχνολογία αιχμής 3D, παραγωγή stop-motion, βίντεο ζωντανής δράσης, μουσική, έργα χειροτεχνίας και ζωντανό animation, σε όλο το σύμπαν των γνωστών καναλιών της, όπως το νούμερο ένα DIY brand στον κόσμο, 5-Minute Crafts®, Bright Side, 123 GO!, Avocado Couple, La La Life®, Teen-Z, Baby Zoo, Slick Slime Sam και Polar.

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Instagram, το TikTok, το YouTube, το Pinterest και το Snapchat, η TheSoul Publishing δημιουργεί ακαταμάχητα διαμοιραζόμενο περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες.

Δειτε Επισης

Τα τρία κυπριακά ΜΜΕ στην άτυπη μαύρη λίστα της Ρωσίας-«Διαδίδουν συστηματικά ανακριβείς πληροφορίες»
Συμφωνία Χατζημανώλη-Aponte για ενίσχυση των υπό κυπριακή σημαία πλοίων του ομίλου MSC
Απονεμήθηκαν τα «Zero Waste HoReCa Champions Awards 2024»
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Eργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου
Πρώτη αύξηση μετά από δύο χρόνια για τον στόλο των ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
ISIS Clinic: Νέα γυναικολογική/μαιευτική κλινική έρχεται στη Λευκωσία
H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της
Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα
«Χρώμα & Φως από XM»: Εγκαίνια για το Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών
Ήταν όλοι εκεί για τα 20 χρόνια ζωής της CSC Christodoulou