Powered by

Θετικό πρόσημο διατηρεί την Τετάρτη το Χρηματιστήριο

Θετικό πρόσημο διατηρεί την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ως αποτέλεσμα των μικρών κερδών που καταγράφουν οι τραπεζικές μετοχές. Ο Γενικός Δείκτης, στις 12:56, βρισκόταν στις 163,17 μονάδες, καταγράφοντας μικρή άνοδο 0,16%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 99,23 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη σε ποσοστό 0,14%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών βρισκόταν στις €422.413.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο σημειώνει μόνο η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 0,20%. Πτώση καταγράφουν οι Επενδυτικές Εταιρείες κατά 1,33% και η Εναλλακτική Αγορά με 0,66%. Χωρίς μεταβολή συνεχίζεται η διαπραγμάτευση στα Ξενοδοχεία.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Δήμητρας Επενδυτικής με €307.842 (πτώση 1,33%), της Τράπεζας Κύπρου με €93.164 (άνοδος 1,19%), της Κυπριακής Εταιρείας Τσιμέντων με €7.341 (πτώση 1,30%), της Ελληνικής Τράπεζας με €6.839 (άνοδος 0,78%) και της Logicom €3.114 (πτώση 1,90%).

Από τις μετοχές που τύγχαναν διαπραγμάτευσης, 4 σημειώνουν άνοδο και 7 πτώση. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίζονται σε 89.

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τουρκοκυπριακών περιουσιών-Τι αλλάζει, οι κανονισμοί που ψήφισε η Βουλή
Ψηφίστηκαν οι προϋπολογισμοί των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Ποιοι είναι πλεονασματικοί και ποιοι ελλειμματικοί
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός