Kiabi: Έρχεται στη Λευκωσία-Ανακοινώθηκε το opening στο Mall of Engomi

Το επίσημο άνοιγμα του νέου της καταστήματος ανακοίνωσε η Kiabi, η οποία καταφθάνει στη Λευκωσία.

Το πρώτο κατάστημα στην πρωτεύουσα και το τρίτο παγκύπρια θα λειτουργήσει στο Mall of Engomi.

kiabimallofengomi15

Η αλυσίδα προσιτής μόδας κατέρχεται στη Λευκωσία, μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο, στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα, το 2021 και του δεύτερου στο Neon Mall, στην Πάφο, το 2023.

Το brand γαλλικής μόδας σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια θα ανοίξει τις πόρτες του στο Mall of Engomi, στις 13 Ιουνίου.

Η αφίξη της Kiabi στη Λευκωσία εντάσσεται στο πλάνο επέκτασης του γνωστού brand στην εγχώρια αγορά, με το άνοιγμα άλλων τριών καταστημάτων στην Κύπρο έως το 2025.

kiabimallofengomi11

Η Kiabi ένωσε τις δυνάμεις της με τη Hudson Cyprus Ltd μέσω μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2021, με το πρώτο κατάστημα στην κυπριακή αγορά, με στόχο να διευκολύνει τις κυπριακές οικογένειες και να καταστεί η κορυφαία μάρκα στην πρώτη γραμμή της προσιτής μόδας για όλη την οικογένεια.

kiabimallofengomi12

Έπειτα από τρία χρόνια καταφθάνει στη Λευκωσία και στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης, σε μία πολυαναμενόμενη κάθοδο στον τομέα του fashion retail.

kiabimallofengomi13

Από το 1978 και το λανσάρισμα του concept μόδας χαμηλού κόστους, στη βόρεια Γαλλία, η Kiabi πιστεύει ότι η μόδα πρέπει να καλύπτει όλους τους προϋπολογισμούς, όλα τα στυλ, όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, καθώς και όλα τα μεγέθη.

kiabimallofengomi14

Η αλυσίδα διαθέτει πάνω από 560 καταστήματα σε 23 χώρες, με 23 εκατ. πελάτες παγκοσμίως, στο τέλος του 2022 απασχολούσε 9.536 εργαζομένους, ενώ ο τζίρος της ανέρχεται στα €2 δισ.

Δειτε Επισης

Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων
Δυναμική είσοδος στην κυπριακή αγορά για τη BYD...Ξεπέρασε τις 100 παραγγελίες μέσα σε μόλις 50 ημέρες
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος