powered by

Καλοκαιρινές Ακαδημίες ΤΕΠΑΚ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Καλοκαιρινές Ακαδημίες του Πανεπιστημίου παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024.

Οι ακαδημίες απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 14 έως 17 χρονών, που κατά την σχολική χρονιά 2024-2025 θα φοιτούν στην Α΄ ή Β ή Γ’ Λυκείου και Τεχνικής Σχολής.

Ο νέος αυτός θεσμός του ΤΕΠΑΚ θα προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα λάβουν μέρος, τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου και τα επαγγέλματα που συνδέονται με τα προγράμματα, με έναν διαδραστικό και ψυχαγωγικό τρόπο.

Ταυτόχρονα, θα πάρουν μια «γεύση» από τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο και θα αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.

Οι ακαδημίες θα διεξαχθούν για 4 μέρες, από τις 25 μέχρι τις 28 Ιουνίου 2024, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

Για υποβολή αίτησης και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση