Γιατί να μην βάζετε τον πελάτη σας να κάνει τη δουλειά

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η εμπειρία του πελάτη είναι κομβικής σημασίας. Η τελειοποίηση των διαδικασιών, η πρόβλεψη των αναγκών και η προσφορά βοήθειας για άρτια εξυπηρέτηση αποτελούν πολύτιμες τακτικές για τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ικανοποίησης και της αφοσίωσης των πελατών τους.

Βελτιώνοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα, οι εταιρείες μπορούν να αντιμετωπίζουν έγκαιρα τις ανησυχίες των πελατών και να παρέχουν απρόσκοπτη αλληλεπίδραση.

Η προγνωστική ανάλυση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών, διαμορφώνοντας εξατομικευμένες λύσεις που ενισχύουν τη δέσμευση.

Η προληπτική υποστήριξη, μέσω βοήθειας σε πραγματικό χρόνο και προσαρμοσμένης επικοινωνίας, διασφαλίζει ότι οι πελάτες αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και πως τους καταλαβαίνουν.

Τέτοιες προσπάθειες, όχι μόνο αυξάνουν την ικανοποίηση αλλά και ενισχύουν την αφοσίωση, οδηγώντας στη συνολική επιτυχία, εδραιώνοντας την ηγετική θέση στην αγορά.

Με άλλα λόγια, η εξαιρετική εμπειρία των πελατών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η εμπειρία του πελάτη είναι υψίστης σημασίας στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, κάτι που ο Μιχάλης Τυρίμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, γνωρίζει πολύ καλά. Ακούστε τι έχει να πει και γιατί ο εξορθολογισμός των διαδικασιών, η πρόβλεψη των αναγκών και η παροχή προληπτικής υποστήριξης, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την ικανοποίηση, την αφοσίωση και τη συνολική επιτυχία, σε μια ομιλία του που θα κάνει στο 3ο CITEA Digital Cyprus Conference 2024.

Δηλώστε συμμετοχή στο Συνέδριο και μάθετε με την παρουσία του επιχειρηματία, τις πρακτικές στρατηγικές για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας δεν θα αισθάνονται ποτέ επιβαρυμένοι ή απογοητευμένοι.

Ο Μιχάλης Τυρίμος είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών τεχνολογίας Capacitor Partners.

Έχει πολύχρονη πείρα στο κομμάτι του ψηφιακού και επιχειρησιακού μετασχηματισμού, και ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων στην Ευρώπη και την Silicon Valley της Καλιφόρνια.

Είναι ενεργός επενδυτής σε εταιρείες τεχνολογίας όπως η Ergodotisi.com, Kodika.io και άλλες.

Έχει αποφοιτήσει από τα πανεπιστήμια King’s College London, Oxford University και Cambridge University.

Διακρίθηκε με την O1 Visa από την Αμερικάνικη κυβέρνηση για εξαιρετικές ικανότητες στο χώρο του επιχειρείν, το βραβείο Disruptor 40 Under 40 για το επιχειρείν στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας από το KEBE και το JCI, το Associateship του King’s College London και το Fellowship του Royal Society of Arts, Trades and Commerce.

Είναι επίσης συνιδρυτής του ΜΚΟ για θέματα επιχειρηματικότητας, Cypriot Enterprise Link.

Το μέλλον είναι ΑΙ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Ποιους ενδιαφέρει

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στο Hilton Nicosia και απευθύνεται σε στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους οργανισμούς τους.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτής: CITEA
  • Συντονιστής: IMH
  • Κύριος Χορηγός: ECOMMBX
  • Stage Sponsors: Kyndryl, Odyssey
  • Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne
  • Εκθέτες: Datatech, Powersoft, QSecure Ltd
  • Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες του νέου Δήμου Λευκωσίας-Τι θα ισχύσει ενόψει μεταρρύθμισης
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του προγράμματος «Άκου Το Σώμα Σου»
CBN Young Dragon Awards: Παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος
Οι δέκα προτάσεις του ΕΤΕΚ για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού-Τα μέτρα που προτείνει το Επιμελητήριο
Το ίδρυμα PwC Foundation παραχώρησε υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζει την έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»
ΙδΕΚ: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα €1.6 εκ. για επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της ενέργειας
SAFE BULKERS INC.: Tέταρτη ετήσια προκήρυξη υποτροφιών 2024-2025
Το ΤΕΠΑΚ υπέγραψε διμερή συμφωνία συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Inha της Κορέας
Κοινωνική ανταπόκριση και διαφορετικότητα στις επιχειρήσεις