Cisco Experience: Οι πλατφόρμες δικτύου, το μοντέλο NaaS και το Cloud Networking

Η φετινή εκδήλωση “Cisco Experience Power an Inclusive Future by Unlocking the Value of Digitization” στις 16 Μαΐου στις 08:30 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πολιτιστικό Κέντρο) στη Λευκωσία, πραγματοποιείται σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται ταχύτατα και η αποτελεσματική διαχείριση του δικτύου είναι κρίσιμη για την επιτυχία και την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Οι πλατφόρμες δικτύου, το μοντέλο NaaS και το Cloud Networking είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για κάθε σύγχρονο Οργανισμό.

Παράλληλα, παρέχουν ευελιξία και ασφάλεια στη διαχείριση των δικτύων, επιτρέποντας στις εταιρείες να προσαρμόζουν την υποδομή τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το μοντέλο NaaS (Network as a Service) προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης δικτυακών υπηρεσιών και πόρων με βάση τις ανάγκες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για τις επιχειρήσεις.

Το Cloud Networking επιτρέπει τη διαχείριση και την ασφάλεια του δικτύου από οπουδήποτε, μέσω του cloud, προσφέροντας ευελιξία και εξοικονόμηση πόρων.

Ο τρόπος με τον οποίο οι προαναφερθείσες τεχνολογίες επιτρέπουν στις εταιρείες να προσαρμόζονται γρήγορα στις αλλαγές του περιβάλλοντος και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες τους θα αναλυθεί σε ξεχωριστή ενότητα κατά τη φετινή εκδήλωση “Cisco Experience”.

Στο πλαίσιο της ενότητας “Network Platform” θα μιλήσουν οι Αγγελική Κυριλλοπούλου, Cisco Systems Engineer, o Γιώργος Πιγιάκης, Solutions Engineer, Cisco καθώς και ο Κώστας Χριστοδούλου, Senior University Officer, Information Systems & Technology Service, Cyprus University of Technology.

Ο τίτλος της παρουσίασης της κ. Κυριλλοπούλου είναι “Connect People and Things in your Buildings with Cisco Spaces” του κ. Πιγιάκη είναι “Power of the Platform with Cisco Cloud Networking” και “Enabling Secure Cloud Access with Cisco SASE SDWAN” ενώ του κ. Χριστοδούλου είναι “Customer Testimonial: Network Services in a New Era”.

Σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για κορυφαίους επαγγελματίες

H Cisco, επιβεβαιώνει και φέτος το επιδραστικό της αποτύπωμα στο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα με την ετήσια εκδήλωσή της, “Cisco Experience”. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την IMH.

Tα μηνύματα της εκδήλωσης είναι πολλαπλά, συνδυάζοντας το βέλτιστο τεχνολογικό περιεχόμενο, με τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός συμπεριληπτικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα σπουδαίες ευκαιρίες δικτύωσης και μια πλατφόρμα υψηλής τεχνογνωσίας.

Κορυφαίοι επαγγελματίες και εκπρόσωποι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα ενισχύσουν με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους, την προώθηση της καινοτομίας και μέσα από μια ουσιαστική ανταλλαγή γνώσης θα προσδιορίσουν επί της ουσίας τη δυναμική της ψηφιακής μετάβασης και τις βιώσιμες καινοτομικές λύσεις που τη συνθέτουν.

Εξειδικευμένα στελέχη της Cisco από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα μοιραστούν την εμπειρία και τις ιδέες τους, καταγράφοντας τις προκλήσεις και τα ζητήματα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα αναδείξει τις τάσεις μιας εξαιρετικά δυναμικής εποχής.

Ειδικότερα, στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ασφάλεια και την Τεχνητή Νοημοσύνη, τις Έξυπνες Λύσεις, και το νέο υβριδικό περιβάλλον στο οποίο όλοι καλούμαστε να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε που συνδέεται άρρηκτα με το Cloud.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, μέσα από ουσιαστική διάδραση των συμμετεχόντων, με επίκεντρο σας στρατηγικές για την επίτευξη ψηφιακής ωριμότητας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον κυβερνοχώρο, θα αναδειχθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

H συμμετοχή σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το όραμα και τη στρατηγική της Cisco για την αρχιτεκτονική ασφάλειας καθώς και την απλοποίηση των λειτουργιών και της παρακολούθησης του κέντρου δεδομένων με το Nexus Das.

Ποιους ενδιαφέρει

Το «CISCO Experience» απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Διευθύνοντες Συμβούλους, CIOs, Διευθυντές Πληροφορικής, Διευθυντές Μάρκετινγκ, στον τομέα των ΤΠΕ και σε διεθνείς εταιρείες που εδρεύουν στην Κύπρο.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Cisco Hellas, IMH

Logicom Distribution Πλατινένιοι Xορηγοί Logicom Solutions

Χρυσοί Χορηγοί: Eximprod , Hellenic Technical Enterprises, Simplex

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN, Gold Magazine, In Business News, Reporter

Δειτε Επισης

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας
Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE