Powered by

Μαρίνα Αγία Νάπας: Διαθέσιμα για ενοικίαση τα διαμερίσματα στον ανατολικό πύργο (pics)

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, μία από τις αρτιότερες και πιο προηγμένες μεικτού τύπου αναπτύξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο προορισμό διαβίωσης, ψυχαγωγίας και yachting.

Τώρα, με τη διάθεση μια σειράς πολυτελών διαμερισμάτων του Ανατολικού Πύργου της προς βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δίνει την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες από το εξωτερικό να απολαύσουν μια αξέχαστη διαμονή, που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας που έχουν γίνει συνώνυμο της Μαρίνας.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ1

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν την ευκαιρία να διαμείνουν στον πρώτο περιστρεφόμενο πύργο (twisting) της Κύπρου, τον Ανατολικό Πύργο της Μαρίνας, ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που συγκαταλέγεται ανάμεσα σε 43 μόλις παρόμοια κτίσματα σε όλο τον πλανήτη.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ2

Τα διαθέσιμα διαμερίσματα είναι 1, 2 ή 3 υπνοδωματίων και επαναπροσδιορίζουν την έννοια της πολυτελούς διαμονής τόσο με τον σχεδιασμό και την επίπλωσή τους όσο και με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ3

Με ανεμπόδιστη θέα στις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες και τη Μαρίνα, τα διαμερίσματα καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον όπου η αισθητική και η κομψότητα συναντούν την χαλαρωτική επίδραση της διαμονής δίπλα στη θάλασσα.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ4

Συμβαδίζοντας πλήρως με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, είναι σχεδιασμένα με σκοπό τη μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα. Πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια απαράμιλλη εμπειρία, όπου ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει επιλεγεί με προσοχή και φροντίδα.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ5

Επιπλέον, οι υπηρεσίες που παρέχονται στους ενοίκους των διαμερισμάτων έρχονται να κάνουν ακόμα πιο ξεκούραστη και ξέγνοιαστη την εμπειρία αυτή.

Μεταξύ άλλων, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν υποδοχή των ενοίκων, αποστολή επιβεβαιωτικού μηνύματος πριν την άφιξη, πρόσβαση στα διαμερίσματα χωρίς τη χρήση κλειδιών (keyless access), e-concierge καθώς και 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ6

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρωϊνού γεύματος, καθημερινή αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών καθώς και υπηρεσία καθαριότητας.

Παρέχεται επίσης πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, σε όλους τους ιδιωτικούς χώρους του Ανατολικού Πύργου συμπεριλαμβανομένων της πισίνας (pool deck) και του γυμναστηρίου. Επιπρόσθετα, οι ένοικοι δύναται να επωφεληθούν ειδικών εκπτώσεων σε συνεργασία με τους χώρους εστίασης και τα καταστήματα της Εμπορικής Ζώνης, τα οποία έχουν κυριολεκτικά στα πόδια τους.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ7

Τέλος, μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους και να χαλαρώσουν δίπλα στο κύμα στην παραλία της Μαρίνας, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ανατολικό Πύργο.

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για βραχυπρόθεσμη μίσθωση με ελάχιστη διανυκτέρευση 5 ημερών κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, 3 ημέρες κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Οκτώβριο, ενώ για κρατήσεις από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο η ελάχιστη διανυκτέρευση είναι στις 2 ημέρες.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ8

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να βρείτε www.marinaayianapa.com/rentals, τηλεφωνικώς στο (+357) 23 300 535 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση reservations@marinaayianapa.com.

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Ελληνικός τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ
Πώς μοιράζεται η πίτα των εξαγωγών-Η δυναμική και η αξία χαλλουμιού και φαρμάκων
Ν. Χριστοδουλίδης: Υπάρχει έρευνα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, δεν θα κάνει δική της για το τερματικό η Κ.Δ.
Άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού σε ένα χρόνο-Οι δύο πυλώνες που πρέπει να συνδεθούν και ο Great Sea Interconnector