Μεγάλη επιτυχία για το Consulegis Annual Conference 2024 στην Κύπρο (vid)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Consulegis Αnnual Conference 2024, στις 9-11 Μαΐου στη Λεμεσό. Το δικηγορικό γραφείο LLPO, ήταν ο συνδιοργανωτής, ενός κορυφαίου θεσμού σε διηπειρωτικό επίπεδο, όπου σημαντικές νομικές οντότητες δήλωσαν όπως κάθε χρόνο την παρουσία τους.

Ο θεσμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα και φέτος τον φιλοξένησε η Κύπρος, το τριήμερο 9-11 Μαΐου στη Λεμεσό και δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα μέλη του Consulegis.

Η Consulegis είναι ένα κορυφαίο διεθνές δίκτυο δικηγορικών γραφείων μεσαίου μεγέθους και boutique υψηλής ποιότητας και άλλων συμβουλευτικών εταιρειών, καθώς και εσωτερικών συμβούλων, το οποίο παρέχει στα μέλη του και στους πελάτες τους πρόσβαση στις γνώσεις, την εμπειρία, τις δεξιότητες και τους πόρους που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε παγκόσμια κλίμακα.

Το δίκτυο παραμένει διαρκώς ενήμερο για τις μεταβαλλόμενες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες αποτελεσματική και απρόσκοπτη συμβουλευτική εμπειρία που ενσωματώνει όχι μόνο έγκυρες νομικές συμβουλές από κορυφαίες εταιρείες -συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών που κατατάσσονται στα Chambers και Legal 500- αλλά και πρόσβαση στις καλύτερες λογιστικές + φορολογικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων, εταιρείες IP και εταιρείες συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV οι Partners της LLPO Law Firm & η Chairperson και η Managing Director της CONSULEGIS:

Δειτε Επισης

Απετράπησαν τα απεργιακά μέτρα στο ΡΙΚ-Συμφώνησαν σε οδικό χάρτη ΥΠΟΙΚ, Δ.Σ. και συντεχνίες
Ενεργοποιείται τέλος του μήνα η πρόσβαση ΑΕΥ, νοσηλευτών και μαιών στο Αρχείο Δικαιούχου
Η Chelco VAT γιόρτασε δέκα χρόνια παρουσίας στον χώρο του ΦΠΑ στην Κύπρο
Πότε και για ποιο λόγο θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού τα ΚΕΠ
Το διήμερο επιστημονικό συνέδριο του ΠΔΣ ενόψει της επετείου της τουρκικής εισβολής
ΙδΕΚ: Στον παλμό της καινοτομίας το 4ο «The Bash! 2024»
Στο ΕΒΕ Λευκωσίας ο Πρέσβης της Κίνας-Συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας
CBN Young Dragon Awards: Tρέχει η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων-Σε εξέλιξη μέχρι τις 31 Ιουλίου
ΟΕΒ: Η τηλεργασία στο επίκεντρο της 15ης συνάντησης του SLRNetwork
Μαρίνος Βουκής: Οι τρεις στόχοι του CSR Cyprus και ο ενισχυμένος ρόλος που διαδραματίζει