powered by

Μεγάλη επιτυχία για το Consulegis Annual Conference 2024 στην Κύπρο (vid)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Consulegis Αnnual Conference 2024, στις 9-11 Μαΐου στη Λεμεσό. Το δικηγορικό γραφείο LLPO, ήταν ο συνδιοργανωτής, ενός κορυφαίου θεσμού σε διηπειρωτικό επίπεδο, όπου σημαντικές νομικές οντότητες δήλωσαν όπως κάθε χρόνο την παρουσία τους.

Ο θεσμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα και φέτος τον φιλοξένησε η Κύπρος, το τριήμερο 9-11 Μαΐου στη Λεμεσό και δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα μέλη του Consulegis.

Η Consulegis είναι ένα κορυφαίο διεθνές δίκτυο δικηγορικών γραφείων μεσαίου μεγέθους και boutique υψηλής ποιότητας και άλλων συμβουλευτικών εταιρειών, καθώς και εσωτερικών συμβούλων, το οποίο παρέχει στα μέλη του και στους πελάτες τους πρόσβαση στις γνώσεις, την εμπειρία, τις δεξιότητες και τους πόρους που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε παγκόσμια κλίμακα.

Το δίκτυο παραμένει διαρκώς ενήμερο για τις μεταβαλλόμενες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες αποτελεσματική και απρόσκοπτη συμβουλευτική εμπειρία που ενσωματώνει όχι μόνο έγκυρες νομικές συμβουλές από κορυφαίες εταιρείες -συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών που κατατάσσονται στα Chambers και Legal 500- αλλά και πρόσβαση στις καλύτερες λογιστικές + φορολογικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων, εταιρείες IP και εταιρείες συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV οι Partners της LLPO Law Firm & η Chairperson και η Managing Director της CONSULEGIS:

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Tο startup οικοσύστημα στην Κύπρο και πού στοχεύει το Startup Innovation Lab της KPMG
Nέοι νόμοι για προστασία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από ψηφιακούς κινδύνους
Πάνω από 1,3 δις ευρώ τα ασφάλιστρα το 2024-Στο 4% η συνεισφορά της ασφαλιστικής βιομηχανίας στο ΑΕΠ
Δ. Σκουρίδης: Ο πολυδιάστατος ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στην άμυνα και την ασφάλεια
Α. Παπαδόπουλος: Κινητήρια δύναμη ανάπτυξης και καινοτομίας τα ΕSG για την εφοδιαστική αλυσίδα
ΣΕΛΚ: Η Ελένη Ασσιώτη στην SMP Advisory Group της IFAC
Κ. Χριστούδιας: Οι λύσεις στα μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολούν την εφοδιαστική αλυσίδα
Α. Βασιλόπουλος: Μειώνουμε τον χρόνο παράδοσης κατά 30% και αυξάνουμε την απόδοση των οδηγών με το Motion
Η διαχείριση στόλου σε μια συζήτηση ανάμεσα σε Frotcom Cyprus και Exness Global
Βασίλης Αδαμόπουλος: Από την τεχνολογία στην καινοτομία η στρατηγική στην εφοδιαστική αλυσίδα