Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν

Τα IN Business Awards διοργανώθηκαν φέτος για 16η χρονιά, τιμώντας όλους αυτούς που επιτυγχάνουν τα δικά τους θαύματα στα δικά τους επιχειρηματικά οικοδομήματα, αφήνοντας τη σφραγίδα τους στην εξέλιξη του τόπου.

Στο ψηλότερο βάθρο της αριστείας βρέθηκαν οι άριστοι των αρίστων τους οποίους αξίζει να ακολουθούμε ως παραδείγματα επιχειρηματικής εξέλιξης, δύναμης και τόλμης.

Είναι αυτοί, εξάλλου, που στα δύσκολα σηκώνουν μανίκια. Προσαρμόζονται, καινοτομούν και αντεπεξέρχονται στις προκλήσεις. Ξεπερνούν τις προσδοκίες. Παραμένουν πιστοί και συνεπείς στις αξίες που υπηρετούν από το ξεκίνημά τους.

Είναι στελέχη και επιχειρήσεις που τολμούν σε κάθε συγκυρία με σύνεση και όραμα. Είναι πρότυπα αριστείας που ακολουθούν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο εξέλιξης και προόδου στο κυνήγι της επόμενης πρόκλησης.

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αλλά και σε ψηφιακή έκδοση, εκτάκτως αυτό το Σάββατο 4 Μαΐου 2024: IN Business Awards: 16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν.

Αναλυτικότερα, στο τεύχος Μαίου του περιοδικού IN Business διαβάστε:

InBusiness 900x506 mockup may

  • 16α ΙΝ BUSINESS AWARDS: Τιμή σ’ αυτούς που τολμούν

Για 16η χρονιά, τα IN Business Awards - ως ο απόλυτος θεσμός επιβράβευσης του ευ επιχειρείν - πραγματοποιήθηκαν για να αναδείξουν και πάλι ιστορίες οράματος, υψηλών προσδοκιών και επιτευγμάτων.

Σε 10 κατηγορίες ψηφοφορίας και ανάμεσα σε 50 συνολικά υποψηφιότητες, τα 16α IN Business Awards ανέδειξαν και βράβευσαν τους εξαίρετους ανάμεσα στους άριστους, ενώ απονεμήθηκαν και τρία τιμητικά βραβεία.

  • Οι διαχρονικοί υποστηρικτές

Ο θεσμός των IN Business Awards αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα και την αριστεία, χάρη στη συμβολή των χορηγών του.

  • Red carpet special

Το κόκκινο χαλί των IN Business Awards στρώθηκε για ακόμη μια φορά και υποδέχθηκε την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου σε μια λαμπερή τελετή.

  • Χαραγμένο στο DNA της Eurobank το Wealth Management

Η διαχείριση της περιουσίας ιδιωτών είναι ένας εξαιρετικά ανεπτυγμένος και σημαντικός πυλώνας για την Eurobank Κύπρου αλλά και για τον Όμιλο της Eurobank γενικότερα.

  • LIDL: Πώς και πού επενδύουμε

Από το 2010 που βρίσκεται στο νησί, η εταιρεία επιχειρεί επενδύοντας συν τω χρόνω στην εποικοδομητική επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό, στη στήριξη ντόπιων παραγωγών και κοινωνικών δράσεων. Αυτή η στρατηγική θα συνεχιστεί και μάλιστα θα τη δούμε γενικά ενδυναμωμένη, σύμφωνα με τον πρόεδρο διοίκησης της Lidl Κύπρου, Martin Brandenburger.

  • Kaizen Gaming: Μια ελληνική στην κορυφή των εταιρειών GameTech

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος του Kaizen Foundation και αντιπρόεδρος της Stoixima,n μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο Kaizen Campus στο Μαρούσι και μας εξηγεί πώς η ελληνική Kaizen Gaming έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες GameTech παγκοσμίως.

  • Old Market St.: Cheers to 10 Years!

Δύο εκ των ιδιοκτητών, ο Αλέξης Αναστασίου και ο Γιώργος Φραντζέσκος, μας μιλούν για την ιδέα που έγινε πράξη και γιορτάζει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

  • Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γιατροί νέας γενιάς και διεθνούς εμβέλειας

Τι είναι αυτό που κάνει τη Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕUC) να ξεχωρίζει; Έχοντας αυτό το ερώτημα κατά νουν, συνομιλήσαμε με την Κοσμήτορά της, Καθηγήτρια Elizabeth Johnson, μάθαμε για τις καινοτομίες αλλά και το όραμα για τους φοιτητές σε Λευκωσία και Φρανκφούρτη.

  • CIM Honorary Fellows: Μια οικογένεια που μεγαλώνει

Δεκαέξι χρόνια επιτυχούς πορείας μετράει φέτος ο θεσμός των CIM Honorary Fellows. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του οικοδόμημα ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής συνύπαρξης, το οποίο αποτελείται από κορυφαία στελέχη εταιρειών και οργανισμών πρώτης γραμμής. Πρόκειται στην ουσία για μια οικογένεια η οποία μεγαλώνει συνεχώς όσο και η προσφορά της.

  • AP Scaffolding Solutions: Το δεξί χέρι των επιχειρήσεων

Μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει σκαλωσιές, ενοικιάσεις εργαλείων και μηχανημάτων καθώς και μια σειρά από άλλες λύσεις για την οικοδομική βιομηχανία και την ευρύτερη αγορά, προσφέρει η A.P. Scaffolding Solution και όλες οι εταιρείες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της.

BUSINESS GUIDES

  • Digital Cyprus 2024
  • Πράσινος δανεισμός

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο