Η FOX Smart Estate Agency ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την IQI Global

Η FOX Property Services είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη συνεργασία της με την IQI Global, ένα κορυφαίο κτηματομεσιτικό δίκτυο και μέλος του ομίλου Juwai IQI. Αυτή η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί ένα υποσχόμενο κεφάλαιο για την FOX, καθώς συνεργάζεται με έναν παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των ακινήτων.

Με την συνεργασία με την IQI Global, η FOX στοχεύει να ενισχύσει τις υπηρεσίες της και να διευρύνει την αγορά της. Η FOX, θα αξιοποιήσει τους εκτεταμένους διεθνείς πόρους και την προηγμένη τεχνολογία της IQI, όπως η υπερ-εφαρμογή για κτηματομεσίτες IQI Atlas και οι διεθνείς πλατφόρμες προώθησης ακινήτων της Juwai. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να φέρει σημαντική ανάπτυξη και καινοτομία στην Κυπριακή αγορά ακινήτων.

Ο κ. Γιώργος Μουσκίδης, επικεφαλής της IQI Κύπρου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: "Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με την IQI Global. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και να εκμεταλλευτούμε νέες ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων."

Ο κ. Kashif Ansari, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Juwai IQI, πρόσθεσε: "Η συνεργασία μας με την FOX Smart Estate Agency υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ακινήτων παγκοσμίως".

Ο συνιδρυτής του Juwai IQI και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Daniel Ho είπε: "ότι το νέο γραφείο στην Κύπρο συνθέτει τους πόρους, την τεχνολογία και την εμβέλεια του διεθνούς δικτύου της Juwai IQI με τις κορυφαίες γνώσεις, σχέσεις και εμπειρία της τοπικής ομάδας στην αγορά".

Δειτε Επισης

Συστάθηκε η Ad Hoc Επιτροπή του Δήμου Λάρνακας για το έργο του λιμανιού και της μαρίνας
Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Πάφο, Αμμόχωστο και Λευκωσία
Κατεδαφίζεται το Estella Hotel, ανεγείρεται το Global Tower... Γραφειακή ανάπτυξη στη θέση του ξενοδοχείου (pics)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο καλοκαιρινό Open Day της Altamira Real Estate-Ανάρπαστα τα 44 διαμερίσματα
Αγορά κατοικίας: Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές πόλεις στον κόσμο
BBF: Εδραιώνει την παρουσία της και στον τομέα των εμπορικών ακινήτων της Κύπρου
Ria Court 87: Ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης επεκτείνει την γκάμα των ακινήτων του
«Built to Rent» και πολεοδομικά κίνητρα γίνονται ακόμη πιο ελκυστικά-Οι τροποποιήσεις που ενέκρινε το Υπουργικό
Στον Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας οι θέσεις και εισηγήσεις των developers