Η FOX Smart Estate Agency ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την IQI Global

Η FOX Property Services είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη συνεργασία της με την IQI Global, ένα κορυφαίο κτηματομεσιτικό δίκτυο και μέλος του ομίλου Juwai IQI. Αυτή η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί ένα υποσχόμενο κεφάλαιο για την FOX, καθώς συνεργάζεται με έναν παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των ακινήτων.

Με την συνεργασία με την IQI Global, η FOX στοχεύει να ενισχύσει τις υπηρεσίες της και να διευρύνει την αγορά της. Η FOX, θα αξιοποιήσει τους εκτεταμένους διεθνείς πόρους και την προηγμένη τεχνολογία της IQI, όπως η υπερ-εφαρμογή για κτηματομεσίτες IQI Atlas και οι διεθνείς πλατφόρμες προώθησης ακινήτων της Juwai. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να φέρει σημαντική ανάπτυξη και καινοτομία στην Κυπριακή αγορά ακινήτων.

Ο κ. Γιώργος Μουσκίδης, επικεφαλής της IQI Κύπρου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: "Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με την IQI Global. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και να εκμεταλλευτούμε νέες ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων."

Ο κ. Kashif Ansari, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Juwai IQI, πρόσθεσε: "Η συνεργασία μας με την FOX Smart Estate Agency υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ακινήτων παγκοσμίως".

Ο συνιδρυτής του Juwai IQI και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Daniel Ho είπε: "ότι το νέο γραφείο στην Κύπρο συνθέτει τους πόρους, την τεχνολογία και την εμβέλεια του διεθνούς δικτύου της Juwai IQI με τις κορυφαίες γνώσεις, σχέσεις και εμπειρία της τοπικής ομάδας στην αγορά".

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Το Υπ. Εσωτερικών για υπογραφές ΚΟΑΓ-Evamek Development: Μετουσιώνεται σε πράξη η ενιαία στεγαστική πολιτική
ΚΟΑΓ: Υπέγραψε με Evamek Development την πρώτη συμφωνία αξιοποίησης πολεοδομικών κινήτρων
Προς πώληση μεγάλα οικιστικά ακίνητα από την AstroBank
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ
Πώς μοιράζεται η πίτα των εξαγωγών-Η δυναμική και η αξία χαλλουμιού και φαρμάκων