powered by

Η FOX Smart Estate Agency ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την IQI Global

Η FOX Property Services είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη συνεργασία της με την IQI Global, ένα κορυφαίο κτηματομεσιτικό δίκτυο και μέλος του ομίλου Juwai IQI. Αυτή η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί ένα υποσχόμενο κεφάλαιο για την FOX, καθώς συνεργάζεται με έναν παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των ακινήτων.

Με την συνεργασία με την IQI Global, η FOX στοχεύει να ενισχύσει τις υπηρεσίες της και να διευρύνει την αγορά της. Η FOX, θα αξιοποιήσει τους εκτεταμένους διεθνείς πόρους και την προηγμένη τεχνολογία της IQI, όπως η υπερ-εφαρμογή για κτηματομεσίτες IQI Atlas και οι διεθνείς πλατφόρμες προώθησης ακινήτων της Juwai. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να φέρει σημαντική ανάπτυξη και καινοτομία στην Κυπριακή αγορά ακινήτων.

Ο κ. Γιώργος Μουσκίδης, επικεφαλής της IQI Κύπρου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: "Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με την IQI Global. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και να εκμεταλλευτούμε νέες ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων."

Ο κ. Kashif Ansari, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Juwai IQI, πρόσθεσε: "Η συνεργασία μας με την FOX Smart Estate Agency υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ακινήτων παγκοσμίως".

Ο συνιδρυτής του Juwai IQI και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Daniel Ho είπε: "ότι το νέο γραφείο στην Κύπρο συνθέτει τους πόρους, την τεχνολογία και την εμβέλεια του διεθνούς δικτύου της Juwai IQI με τις κορυφαίες γνώσεις, σχέσεις και εμπειρία της τοπικής ομάδας στην αγορά".

Δειτε Επισης

ΘΑλΕΙΑ 2021-2027: Σε εξέλιξη έργα πέραν των 64 εκατ. και συνολικές επενδύσεις ύψους 220 εκατ. στην Λάρνακα
Διευκρινίσεις από την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων για την εκμίσθωση κρατικής γης
Σε εξέλιξη η κατασκευή τριώροφου χώρου στάθμευσης στο Παραλίμνι-Το κόστος και πότε θα ολοκληρωθεί
Τρεις μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank
Γ. Μισιρλής: Η απουσία ενιαίου πλαισίου αντισταθμιστικών μέτρων για αναπτύξεις δημιουργεί στρεβλώσεις και προβλήματα
Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Απρίλιο-Άγγιξαν τα €18,4 εκατ.
Έπεσαν οι υπογραφές με το Υπερταμείο της Ελλάδας για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-Τι προβλέπει η συμφωνία
Στέλιος Γαβριήλ: Συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας των κατασκευών με συνεργασία επαγγελματιών και φορέων
Iliso Suites: Αξιοποιώντας την αναγέννηση της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα