H συνεργασία Smoothie Factory - Solaar Hospitality Hotel αλλάζει τον γευστικό χάρτη της Λάρνακας

Το Solaar Hospitality Hotel καλωσορίζει το Smoothie Factory του βραβευμένου Ηλία Κόκκινου σε μια στρατηγική συνεργασία που θα συζητηθεί. Το φετινό καλοκαίρι αποκτά για τους Λαρνακείς μια αλλιώτικη, δροσερή και…φρουτώδη γεύση που προάγει την υγεία σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο.

Ο μόλις πρόσφατα βραβευμένος από τα IN Business Awards επιχειρηματίας Ηλίας Κόκκινος, φέρνει την τεχνογνωσία και το πάθος του σε αυτό το συναρπαστικό εγχείρημα, υποσχόμενος μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. Η συνέντευξή του στον «Ξενοδόχο» αποδεικνύει περίτρανα ότι η καλή δουλειά, η προσήλωση και η δέσμευση σε τολμηρούς στόχους μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, αναδεικνύει το γεγονός ότι η νεανική επιχειρηματικότητα, όπως ο ίδιος τονίζει, «δεν είναι άπιαστο όνειρο».

Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου με την Solaar Hospitality Hotel

Η συνεργασία μας με την Solaar Hospitality Hotel για το άνοιγμα του Smoothie Factory στη Λάρνακα σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή όσον αφορά τα σχέδια επέκτασής μας.Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη στρατηγική συνεργασία. Αυτό που κάνει αυτή τη συνεργασία ξεχωριστή είναι η συγχώνευση δύο εταιρειών, της Smoothie Factory και της Solaar Hospitality, που ενώνουν δυνάμεις για να προσφέρουν σύντομα νέες υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις στους Λαρνακείς!

Πόσο σημαντικό είναι κατά την άποψή σου το να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως το Smoothie Factory και ξενοδοχεία της Κύπρου;

Πιστεύω ακράδαντα πως οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ ιδιωτικών επιχειρήσεων είναι σημαντικότατος παράγοντας επιτυχίας. Για εμάς, είναι ένα ορόσημο που καταφέραμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία με τη Solaar Hospitality Hotel – γιατί η εμπειρία και η τεχνογνωσία των δυο διεθνών brands διασφαλίζει την επιτυχία. Παράλληλα εμπλουτίζει και εξυπηρετεί το κοινό της Λάρνακας σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο. Επίσης, τέτοιου είδους συνεργασίες, πέραν από τα ποιοτικά οφέλη, εξασφαλίζουν οικονομίες κλίμακος σε πολλαπλά επίπεδα.

Νωρίτερα μας μίλησες για την έναρξη αυτής της όμορφης συνεργασίας. Τι είναι αυτό που σε έκανε να επιλέξεις το Solaar Hospitality Hotel;

Η επιλογή της Solaar Hospitality για τη συνεργασία οφείλεται στην κοινή μας φιλοσοφία στον τομέα της εστίασης και στην αφοσίωσή μας να προσφέρουμε μια υπεροχή γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με την εξαιρετική φιλοξενία και εξυπηρέτηση. Η επιμονή και των δύο να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες στον πελάτη μέσα από την γαστρονομία και την φιλοξενία δένει άψογα με τις αρχές, τις αξίες και τις προτεραιότητες μας.

Στοχεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα δημιουργήσει μια μοναδική, ανατρεπτική εμπειρία για τους επισκέπτες. Θα μπορούν να απολαύσουν τα υπέροχα ροφήματα και τα μοναδικά γαστρονομικά εξελιγμένα πιάτα μας (brunch) σε ένα ιδιαίτερο χώρο από πλευράς αισθητικής και φιλικότητας, ένα μοντέρνο χώρο που καθρεφτίζει την ταυτότητα του ιστορικού κέντρου της Λάρνακας.

Τι να περιμένει κανείς το ερχόμενο καλοκαίρι κατά την επίσκεψή του στο Smoothie Factory στους χώρου του ξενοδοχείου;

Η επίσκεψη στο Smoothie Factory θα προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης, σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον. Το καλοκαίρι, όταν επισκεφτεί κάποιος το νέο Smoothie Factory στο κέντρο της Λάρνακας, να περιμένει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης με το πλήρες, βραβευμένο και καθιερωμένο μενού μας. Ένα πλούσιο μενού από φρέσκα smoothies, χυμούς, υγιεινά σνακ αλλά και το φημισμένο brunch μενού, μοναδικές εποχιακές σαλάτες και sandwiches καθώς επίσης και υπέροχα platters για κάθε ανάγκη.

Επιπλέον, το ειδυλλιακό τοπίο του νέου Smoothie Factory στους χώρους του νέου ξενοδοχείου θα προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες. Η εξυπηρέτηση θα είναι εξίσου φιλόξενη και επαγγελματική, ενώ οι επιλογές του μενού θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών με διαφορετικά γούστα και γαστρονομικές προτιμήσεις.

Πρόσφατα απέσπασες βραβείο στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση» κατά τα 16α ΙΝ Business Awards. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτήν την επιτυχία σου που, ομολογουμένως ήρθε νωρίς από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας και σε μια νεαρή ηλικία για σένα ως επιχειρηματίας

Αισθάνομαι απίστευτα χαρούμενος και υπερήφανος για αυτήν την επιτυχία στα 16α ΙΝ Business Awards την οποία οφείλω σε όλη την ομάδα του Smoothie Factory. Είναι μια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και του αφοσίωσης που έχουμε ως ομάδα. Η αναγνώριση αυτή έρχεται νωρίς στην πορεία μου ως νεαρός επιχειρηματίας, αλλά αυτό είναι ενθαρρυντικό και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους νέους: να τολμούν να ονειρεύονται και να σκέφτονται το μέλλον με αισιοδοξία. Ευχαριστώ το θεσμό των ΙΝ Business Awards μέσα από τον οποίο προάγει και στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για εμάς, είναι μια επιβεβαίωση ότι η καλή δουλειά, η προσήλωση και δέσμευση σε τολμηρούς στόχους μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και ότι η νεανική επιχειρηματικότητα δεν είναι άπιαστο όνειρο. Περισσότερο από ποτέ, αισθάνομαι ότι αυτή η επιτυχία, μας δίνει κουράγιο και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Προτεραιότητα μας τώρα είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν το Smoothie Factory με την επέκταση μας σε όλες τις πόλεις!

Δειτε Επισης

Γ.Δ. Royal Apollonia: Ποιότητα και εστίαση στη λεπτομέρεια
Πάφος: Νέα παραλία στα Μανδριά
Υπερπλήρης η δωρεάν εκδρομή στις κοινότητες Ακάμα
Εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από την ΕΤΑΠ Πάφου
Παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας Λάρνακας
Τα κατάλοιπα της πανδημίας: Οι εργαζόμενοι στη Φιλοξενία τράβηξαν για νέα ζωή
Φιλοξενία και Βιωσιμότητα
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους των ορεινών θερέτρων-«Είμαστε όλοι για κλείσιμο»
Θέμης Φιλιππίδης: Τα μελλοντικά σχέδια για το Aliathon Resort, τα πλεονεκτήματα της Πάφου και η συνεισφορά του ΠΑΣΥΞΕ
O ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την υπογραφή Μνημονίου μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου για εργοδότηση Αιγυπτίων πολιτών στην Κύπρο