Powered by

Πτωτικά άνοιξε η βδομάδα για το ΧΑΚ

Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Γενικός Δείκτης (στις 12:39) βρισκόταν στις 166,43 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,11%.

Ο δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 101,23 μονάδες, καταγράφοντας ζημιές 0,10%. Την ίδια ώρα ο ημερήσιος τζίρος ανερχόταν στις €180.329.

Από τους επιμέρους δείκτες, η Κύρια Αγορά και τα Ξενοδοχεία κινούνταν επίσης πτωτικά, με απώλειες 0,18% και 0,47% αντίστοιχα. Αντίθετα, η Εναλλακτική Αγορά και οι Επενδυτικές Εταιρείες κατέγραφαν άνοδο, με ποσοστά 0,41% και 0,80% αντίστοιχα.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Petrolina (Holdings) με €145.608,97 (άνοδος 4,94%). Ακολουθούν οι τίτλοι της ΚΕΟ με €12.666,34 (πτώση 0,93%), της Demetra Holdings με €11.087,53 (άνοδος 0,81%), της Τράπεζας Κύπρου με €8.042,60 (πτώση 1,52%) και της Cyprus Trading Corporation με €1.034,85 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, πέντε κινούνταν ανοδικά, τέσσερις πτωτικά και δύο παρέμεναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανερχόταν σε 74.

Δειτε Επισης

Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ τη Δευτέρα
ΥΠΟΙΚ για προβλέψεις Κομισιόν: Επιβεβαιώνεται η σταθερή πρόοδος, η ανθεκτικότητα και η δυναμική της οικονομίας
Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν: Συνέχιση οικονομικής ανάπτυξης στην Κύπρο-Ο κύριος κίνδυνος για την οικονομία
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στην Κύπρο για αξιολόγηση του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»Επισκέψεις σε έργα σε Λεμεσό και Λάρνακα
Εκπροσωπεί την Κύπρο σε ανοιχτή συζήτηση υψηλού επιπέδου στο Σ.Α. των Ηνωμένων Εθνών ο Βαφεάδης
Ο Οδυσσέας στην πολιτική με μένος για το επιχειρείν και μόνο όπλο στην φαρέτρα το λαϊκίζειν και το δημαγωγείν
Περιμένει πράσινο φως για τις πράσινες φορολογίες από Κομισιόν η Κυβέρνηση-«Πριν καν ακόμα μιλήσει το ΑΚΕΛ...»
Απαντά στις αντιδράσεις στην Πάφο για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Ολιστική η προσέγγιση»
Προκυρήσσεται ο διαγωνισμός για το τεχνολογικό πάρκο στο Πεντάκωμο-«Σημαντική υποδομή για τον τεχνολογικό τομέα»
Nomoplatform: Πρόοδος, αλλά παραμένουν σοβαρές ελλείψεις στην διαφάνεια και εξωστρέφεια της Βουλής