Διαμόρφωση περιβαλλοντικής πολιτικής και εξοικονόμησης ενέργειας

Το ερευνητικό κέντρο CARDET ανακοινώνει την προσφορά ενός νέου και μερικώς επιχορηγούμενου από την ΑνΑΔ προγράμματος κατάρτισης το οποίο θα παρουσιάσει “Απλές Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης”.

Το μονοήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Education Hub (Λυκαβητού 29, Έγκωμη 2401) σε δύο εναλλακτικές ημερομηνίες, 11 και 18 Ιουνίου 2024, μεταξύ των ωρών 9:00 με 16:00

Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται σε Διαχειριστές Περιβαλλοντικών και Ενεργειακών Θεμάτων και κτιρίων καθώς και άτομα με συναφείς ρόλους σε οργανισμούς και θα προσφέρουν ολοκληρωμένη κατάρτιση για τη διαμόρφωση και υλοποίηση περιβαλλοντικής πολιτικής στον εργασιακό τους χώρο.

Στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων, οι έμπειροι εκπαιδευτές του προγράμματος, Χρύσανθος Μαρούχος και Μάριος Δημοσθένους, θα παρουσιάσουν αποτελεσματικές πρακτικές και προσεγγίσεις για τη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης εκπομπών και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του προγράμματος, οι συμμετέχοντες/ουσες θα αναπτύξουν την ικανότητα τους να συμβάλουν στην προώθηση της πράσινης κουλτούρας εντός του οργανισμού τους και να διασφαλίσουν τη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του CARDET εδώ,

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα (+357) 96807046, (+357) 22 002100 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο training@cardet.org.

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά