Διαμόρφωση περιβαλλοντικής πολιτικής και εξοικονόμησης ενέργειας

Το ερευνητικό κέντρο CARDET ανακοινώνει την προσφορά ενός νέου και μερικώς επιχορηγούμενου από την ΑνΑΔ προγράμματος κατάρτισης το οποίο θα παρουσιάσει “Απλές Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης”.

Το μονοήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Education Hub (Λυκαβητού 29, Έγκωμη 2401) σε δύο εναλλακτικές ημερομηνίες, 11 και 18 Ιουνίου 2024, μεταξύ των ωρών 9:00 με 16:00

Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται σε Διαχειριστές Περιβαλλοντικών και Ενεργειακών Θεμάτων και κτιρίων καθώς και άτομα με συναφείς ρόλους σε οργανισμούς και θα προσφέρουν ολοκληρωμένη κατάρτιση για τη διαμόρφωση και υλοποίηση περιβαλλοντικής πολιτικής στον εργασιακό τους χώρο.

Στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων, οι έμπειροι εκπαιδευτές του προγράμματος, Χρύσανθος Μαρούχος και Μάριος Δημοσθένους, θα παρουσιάσουν αποτελεσματικές πρακτικές και προσεγγίσεις για τη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης εκπομπών και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του προγράμματος, οι συμμετέχοντες/ουσες θα αναπτύξουν την ικανότητα τους να συμβάλουν στην προώθηση της πράσινης κουλτούρας εντός του οργανισμού τους και να διασφαλίσουν τη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του CARDET εδώ,

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα (+357) 96807046, (+357) 22 002100 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο training@cardet.org.

Δειτε Επισης

Daniele Quercia: O κορυφαίος ειδικός της Nokia Bell Labs στο CITEA Digital Cyprus 2024
Στο GOLD Ιουνίου: Η ανάπτυξη της Λεμεσού σε ένα δυναμικό τεχνολογικό και επιχειρηματικό κέντρο
Διάκριση Πανεπιστημίου Frederick στα Times Higher Education Impact Rankings
Σχέδιο χορηγιών για σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Invest Cyprus: Ενδυναμώνει διεθνείς συνεργασίες μέσω του The Marketing and Partnerships Academy
Ο πρώτος φοιτητής που στέλνει ο ΣΔΕΚ στα Cannes Lions
Η TheSoul Publishing αναδεικνύει τις κυπριακές εταιρείες στο παγκόσμιο-Δημιουργεί startup επικοινωνίας
SupportCY και Husqvarna ένωσαν δυνάμεις-Μια πολυεπίπεδη συνεργασία
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Κύπρου