PrivilEDGE club: Η ομάδα που αλλάζει το τοπίο στην προσωπική ιδιωτική τραπεζική

Το PrivilEDGE club της Τράπεζας Κύπρου επαναπροσδιορίζει, εξελίσσει και θέτει σε νέες βάσεις την προσωπική Ιδιωτική και Affluent τραπεζική (Private & Affluent Banking).

Στόχος είναι να συμβουλεύει, να εκπαιδεύει και να καθοδηγεί τους πελάτες/μέλη του σ’ ένα σωστό χρηματοοικονομικό προγραμματισμό και πλάνο.

Μέσω εξατομικευμένων συμβουλευτικών επενδυτικών λύσεων, στοχεύει στη διαφοροποιημένη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων, με απλές και ευέλικτες λύσεις.

Το προφίλ των πελατών

Η συμμετοχή στο PrivilEDGE club γίνεται κατόπιν πρόσκλησης μόνο από τον προσωπικό λειτουργό εξυπηρέτησης στο Private & Affluent Banking, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει τουλάχιστον μια συμβουλευτική επενδυτική σχέση. Το προφίλ των πελατών που μπορούν να συμμετάσχουν στο club είναι:

  • Άτομα που έχουν στη διάθεση τους ένα ποσό επενδύσιμου κεφαλαίου, επιτρέποντάς τους να επιδιώξουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών ευκαιριών.
  • Άτομα με εισοδήματα που έχουν τη δυνατότητα να επιδιώξουν επενδυτικές ευκαιρίες.
  • Αναδυόμενοι εύποροι (emerging affluent) ιδιώτες που έχουν στόχο την αποδοτική αποταμίευση, έχουν βαθιά κατανόηση των διαφόρων επενδυτικών επιλογών και θα ενδιαφέρονταν να μάθουν για επενδυτικές ευκαιρίες.
  • Επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιθυμούν να επεκτείνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία μέσω στρατηγικών επενδυτικών αποφάσεων.

Αποκλειστικά προνόμια, υπηρεσίες και οφέλη

Το PrivilEDGE club διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, έχοντας μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν ακόμα και τις πιο σύνθετες ανάγκες.

Μεταξύ άλλων, προσφέρει προσωπικό λειτουργό εξυπηρέτησης για τραπεζικές και επενδυτικές ανάγκες οποιανδήποτε ώρα, όπου και όποτε βολεύει τον πελάτη, αποκλειστικές τιμές και δωρεάν συναλλαγές, απλή δομή τιμολόγησης σε συμβουλευτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο και δωρεάν πιστωτική κάρτα PrivilEDGE με αποκλειστική συνεργασία με τη Visa Infinite.

Ενδυναμώνοντας την σχέση της Τράπεζας με τους πελάτες της, το PrivilEDGE club προσφέρει αποκλειστικά προνόμια τύπου lifestyle σε μια εποχή που η αυτοεξυπηρέτηση δεν είναι αρκετή από μόνη της.

Η δύναμη της ομάδας του PrivilEDGE club

Η ομάδα του Private & Affluent Banking βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε όλα τα στάδια, ενισχύοντας τη βαθιά κατανόηση των μοναδικών οικονομικών τους στόχων.

Οι προσπάθειες της ομάδας είναι επικεντρωμένες στη διαρκή δημιουργία και ανάπτυξη του πλούτου (wealth management) για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ εστιάζει ταυτόχρονα και στην προώθηση μιας ισχυρής πελατειακής σχέσης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την τεχνογνωσία και τη δέσμευση για αμοιβαία επιτυχία.

Χρήστος Ιωάννου, CFA Head Private & Affluent Banking

Χρήστος Ιωάννου

«Όραμά μου είναι να δω την Τράπεζα Κύπρου να αναπτύσσεται ως κόμβος χρηματοοικονομικής παιδείας, προωθώντας την οικονομική ευεξία και την πειθαρχία».

Ο Χρήστος Ιωάννου είναι Επικεφαλής της Ιδιωτικής & Affluent Τραπεζικής της Τράπεζας Κύπρου. Έχοντας πάνω από 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο τραπεζικό τομέα, με την ένταξη του στο δυναμικό της Τράπεζας Κύπρου εργάστηκε στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων (Corporate Banking) καθώς και στη Διεύθυνση Ανάκτησης Χρεών.

Προτού αναλάβει καθήκοντα Επικεφαλή στο Private & Affluent Banking, διετέλεσε υπεύθυνος για τον καθορισμό, τον σχεδιασμό και την συνολική υλοποίηση του οράματος της Τράπεζας Κύπρου, της κατεύθυνσης και του στρατηγικού σχεδίου του Προγράμματος Μετασχηματισμού του Συγκροτήματος.

Διετέλεσε Επικεφαλής του Γραφείου Μετασχηματισμού (Transformation Office) έχοντας υπό τη ευθύνη του τη διαχείριση του προγράμματος μετασχηματισμού της Τράπεζας.

Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CFA (Χρηματοοικονομική Ανάλυση). Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Business Administration στο Finance από το Baruch College του City University of New York. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Global Finance από το Πανεπιστήμιο New School University School for Social Research της Νέας Υόρκης.

Ζήνωνας Παπαφιλίππου, CFA Manager Private & Affluent Banking

Ζήνωνας Παπαφιλίππου

«Η επαγγελματική χρηματοοικονομική συμβουλευτική υπηρεσία, που προσφέρουμε, συμβάλλει στη διαμόρφωση σωστού χρηματοοικονομικού προγραμματισμού και πλάνου με βάση το προφίλ και τα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη».

Ο Ζήνων Παπαφιλίππου είναι Διευθυντής Ιδιωτικής & Affluent Τραπεζικής, στο Τμήμα Διαχείρισης Private & Affluent Banking της Τράπεζας Κύπρου με εμπειρία 20 χρόνων στον τομέα των χρηματαγορών.

Σπούδασε Μαθηματικά και Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ακολούθως απέκτησε με αριστείο μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά από το Warwick University του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CFA (Χρηματοοικονομική Ανάλυση).

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής CFA Cyprus Advocacy.

Είναι επισκέπτης καθηγητής σε Αγγλικό πανεπιστήμιο όπου διδάσκει Χρηματοοικονομικά και Λογιστική. Έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα με θέμα τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό και έχει λάβει μέρος ως ομιλητής σε εκδηλώσεις για την προώθηση της ηθικής και ακεραιότητας στον τομέα των επενδύσεων.

Νάταλυ Φιλίππου, CFA Relationship Manager

Νάταλυ Φιλίππου

«Η ένταξη του πελάτη στο πρόγραμμα, αντιμετωπίζεται ως η απαρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης, στην οποία η Τράπεζα Κύπρου θα είναι συνοδοιπόρος και θα λειτουργεί ως έμπιστος σύμβουλος σε κάθε στάδιο της οικονομικής διαδρομής».

Με 14-ετή εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων, στην Κύπρο και στο Ηνωμένο Βασίλειο η Νάταλυ Φιλίππου, έχει διατελέσει χρηματοοικονομικός αναλυτής σε διεθνείς Επενδυτικές Τράπεζες και πιο πρόσφατα, διαχειριστής χαρτοφυλακίου για θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.

Είναι Υπεύθυνη Σχέσεων πελατών (Relationship Manager) στην Μονάδα Private & Affluent Banking για τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου και εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας Κύπρου τον Φεβρουάριο του 2024.

Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CFA (Χρηματοοικονομική Ανάλυση).

Παράλληλα, τελεί καθήκοντα γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA Κύπρου.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Risk Management and Financial Engineering από το Imperial College Business School καθώς επίσης και πτυχίο στα Μαθηματικά από το Imperial College.

Ανδρέας Χαριδήμου, CFA Relationship Manager

Ανδρέας Χαριδήμου

«Στόχος μας, η παροχή υψηλού επιπέδου οικονομική εκπαίδευση στο Private & Affluent Banking, βοηθώντας παράλληλα τους πελάτες μας να κατανοήσουν καλύτερα τις χρηματοοικονομικές τους ανάγκες».

Ο Ανδρέας Χαριδήμου είναι Υπεύθυνος Σχέσεων πελατών (Relationship Manager) στην Μονάδα Private & Affluent Banking για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας Κύπρου τον Ιανουάριο του 2024.

Πριν την ένταξη του στην Τράπεζα Κύπρου εργάστηκε ως εκτελεστικός Διευθυντής και Επικεφαλής Διαχείρισης Κινδύνων σε Διαχειριστή Κεφαλαίων Εναλλακτικών Επενδύσεων.

Έχει πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στις ρυθμιζόμενες επενδύσεις μέσω των ρόλων της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου, Διαχείρισης Κινδύνου και Συμμόρφωσης.

Είναι κάτοχος πτυχίου BSc Honors in Investment and Financial Risk Management από το Bayes Business School (πρώην Cass Business School) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης κατέχει Masters in Business Administration από το Boston University των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CFA (Χρηματοοικονομική Ανάλυση).

Τάσος Χατζηνικολάου, Manager Investment Strategy

Τάσος Χατζηνικολάου

«Η ομάδα Επενδυτικής Στρατηγικής είναι αφοσιωμένη στο να εξυπηρετεί με αξιοπιστία τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του οικονομικού τους ταξιδιού διασφαλίζοντας την αύξηση του πλούτου των πελατών της μέσω επενδυτικών στρατηγικών».

Ο Τάσος Χατζηνικολάου εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή Επενδυτικής Στρατηγικής του Τμήματος Διαχείρισης Private & Affluent Banking της Τράπεζας Κύπρου και είναι Αντιπρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής Επενδυτικών Υπηρεσιών Περιουσίας (Wealth Investment Strategy Committee), της Τράπεζας Κύπρου.

Με πάνω από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο τομέα της χρηματοπιστωτικής αγοράς, ειδικεύεται σε μακροοικονομικές στρατηγικές πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και ιδιόκτητα συστήματα συναλλαγών που λειτουργούν σε ρυθμιζόμενες αγορές.

Είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της Επενδυτικής Στρατηγικής της Τράπεζας Κύπρου.

Ο Τάσος κατέχει πτυχίο Λογιστικής από το Πανεπιστήμιο του Middlesex.

Δειτε Επισης

Στο 11,76% το επιτόκιο αναφοράς για τοκογλυφία
Revolut: Έλαβε τραπεζική άδεια στη Βρετανία-Η σημασία της
Νάγκελ: Η ΕΚΤ θα είναι σε θέση να μειώσει τα επιτόκια εάν δεν υπάρξουν εκπλήξεις
Εναρμόνιση για αγορές πιστώσεων ζητά από την Κύπρο η Κομισιόν
Οικονομικός αλφαβητισμός στα σχολεία: Τα αποτελέσματα του πρώτου εκπαιδευτικού προγράμματος της ActionAid
Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Ιούνιο
Με δύο εκ. στην 33East η Τράπεζα Κύπρου-Έμπρακτη στήριξη στο Κυπριακό Ταμείο Χρηματοδότησης Κεφαλαίου
Ο άγνωστος αλλά σημαντικός ρόλος των τραπεζών στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης(video)
Τράπεζα Κύπρου: Στις 8 Αυγούστου η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εξαμήνου
H εταιρική κοινωνική ευθύνη στον πυρήνα της δράσης της Ελληνικής Τράπεζας