Pralina Experience: Μία all day fine dining & wine εμπειρία, με αυθεντικές γεύσεις

Τα Pralina Experience αποτελούν την αφετηρία ενός ξεχωριστού ταξιδιού γεύσης και υψηλής αισθητικής. Πρόκειται για μία all day fine dining & wine εμπειρία, με αυθεντικές γεύσεις, εκλεπτυσμένη αισθητική και μοναδική εξυπηρέτηση.

Τα Pralina Experience εντάσσονται στον Όμιλο Ζορπάς, με το πρώτο εστιατόριο να ανοίγει τις πόρτες του στη Λεμεσό το 2015. Τρία χρόνια αργότερα, ανοίγει το δεύτερο, στην οδό Στασικράτους της Λευκωσίας, αναβαθμίζοντας έτσι τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής – διατηρώντας διαχρονικά την ίδια ασύγκριτη ποιότητα, υψηλή αισθητική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Pralina Experience2

Οι χώροι των εστιατορίων, διακοσμημένοι με μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας έργα ζωγραφικής και φουτουριστικά γλυπτά, καθιστούν τα Pralina Experience ως τα απόλυτα art restaurants. Παράλληλα, οι χρωματισμοί λευκού και μαύρου που θεωρούνται εκ διαμέτρου αντίθετοι, συνθέτουν μαζί με τις χρυσές πινελιές, μια αρμονική ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς το γεύμα του.

Η ομάδα των εστιατορίων, με επικεφαλής τον Executive Σεφ – Ηλία Αριστοτέλους, πλάθει με πάθος και μεράκι, γαστρονομικές δημιουργίες με αρτιότητα και φινέτσα - για να προσφέρει ένα απολαυστικό μενού. Οι γεύσεις εστιάζονται κυρίως στην μεσογειακή αλλά και διεθνή κουζίνα με μυρωδιές και γεύσεις από Κύπρο, Ιταλία, Ιαπωνία, Ελλάδα, Γαλλία και Ιρλανδία.

Pralina Experience3

Οι επιλογές του μενού, περιέχουν μεταξύ άλλων - σαλάτες, sushi και sashimi φτιαγμένα από τους δεξιοτέχνες Ασιάτες Σεφ, χειροποίητα ζυμαρικά, ψάρια και μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά κομμάτια κρέατος όπως το αμερικάνικο prime ribeye και μπριζόλες tomahawk.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, τα Pralina Experience αποτελούν μοναδικό προορισμό για business lunch και όχι μόνο, αφού η τοποθεσία τόσο στη Λευκωσία αλλά και στην Λεμεσό – είναι πολύ κεντρική για τα στελέχη των επιχειρήσεων και εταιριών.

Παράλληλα, η διάταξη των τραπεζιών στο εστιατόριο, εξασφαλίζει τη διακριτικότητα που απαιτεί ένα παραγωγικό επιχειρηματικό γεύμα.

Pralina Experience4

Οι τακτικοί πελάτες του εστιατορίου, για τέτοιου είδους γεύματα προτιμούν συνήθως πιάτα όπως τα μπριζολάκια ιβηρικού χοιρινού καθώς και το ψάρι ημέρας, μιας και η ομάδα των Pralina Experience έχει πολυετής πείρα με ειδική κατάρτιση στα premium ψάρια και παραλαμβάνει καθημερινά από το εξωτερικό φρέσκα ψάρια και οστρακοειδή.

Πέραν των πιάτων, επιλέγουν πάντα ένα καλό κρασί για να συνοδεύσουν το γεύμα τους - από την μεγάλη λίστα των οινικών επιλογών, που ξεπερνά τις 600 ετικέτες.

Pralina Experience5

Την γευστική εμπειρία ενδυναμώνει και η ομάδα εξυπηρέτησης. Η ομάδα, έχει εκπαιδευτεί τόσο στην επαγγελματική προσέγγιση και εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και στους ‘άγραφους’ κανόνες του savoir vivre, πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα προς τον πελάτη. Παράλληλα, είναι σε θέση με τις γνώσεις της, να προτείνει στον πελάτη συνδυασμούς, που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική του επιθυμία.

Το πάθος και ο επαγγελματισμός είναι κάτι που χαρακτηρίζει τα Pralina Experience και συνάδει απόλυτα και με το όραμα του Ομίλου - να ξεπερνά τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών!

Pralina Experience Στασικράτους
Στασικράτους, 31
22 665588

9:00 – 12:00

Pralina Experience Λεμεσός
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, 224
25 355338
7:30 – 12:00

Facebook: @pralinacy

Instagram: @pralinacy

Website: https://www.pralinacy.com

Δειτε Επισης

Το Ελληνικό: Όταν η αυθεντική ελληνική κουζίνα συναντά τις σύγχρονες τεχνικές γαστρονομίας
Rebuke Lounge: Το απόλυτο σημείο αναφοράς στη Λάρνακα για μοναδική γαστρονομική εμπειρία
Pralina Experience: Μία all day fine dining & wine εμπειρία, με αυθεντικές γεύσεις
NEREA: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός με θέα που κόβει την ανάσα
CookShop: Το εστιατόριο που έφερε τον ευρωπαϊκό αέρα στη Λευκωσία
Akakiko: Ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων εμπνευσμένο από την Ασία
Παρουσιάζουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου για επιχειρηματικά γεύματα