Ημερίδα ενημέρωσης για τα ανοικτά και τα επερχόμενα προγράμματα χρηματοδότησης Ε&Κ του ΙδΕΚ

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων νέων χρηματοδοτικών προσκλήσεων υποβολής Προτάσεων, αλλά και με βάση των προγραμματισμό για τις επερχόμενες προσκλήσεις, το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για όλους τους ενδιαφερόμενους, στις 5 Ιουνίου 2024

Η εκδήλωση με θέμα «Έρευνα, Καινοτομία, Συνεργασία και Διεθνοποίηση», αποσκοπεί στην παροχή πληροφόρησης και ενημέρωσης για τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται για όλους τους φορείς του τοπικού οικοσυστήματος. Από ερευνητικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια και Κέντρα Αριστείας, μέχρι επιχειρήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρέχει το ΙδΕΚ και η ουσιαστική διασύνδεση ακαδημαϊκών και ερευνητικών Οργανισμών με τη βιομηχανία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν εκτενώς όλες οι ανοικτές, αλλά και οι επερχόμενες προσκλήσεις του Ιδρύματος, καθώς και τα δύο καινοτόμα εργαλεία που έχει στη διάθεση του το οικοσύστημα. Το Digital Playbook που παρέχει δυνατότητες προβολής των κυπριακών επιχειρήσεων και το εργαλείο Αναζήτησης Συνεργατών ΙδΕΚ, το οποίο προσφέρει σε φορείς την ευκαιρία να εντοπίσουν συνεργάτες για υποβολή κοινών προτάσεων σε προγράμματα του Ιδρύματος.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί δραστηριότητα δικτύωσης με στόχο τη διασύνδεση των ακαδημαϊκών, ερευνητικών οργανισμών και Κέντρων Αριστείας με εκπροσώπους επιχειρήσεων, και τη διερεύνηση της από κοινού συμμετοχής τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024, στο Κτήμα Κουσιουμή (Οδός Παναγία της Αγάπης 3, περιοχή Χαλεπιανές, Λευκωσία) και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 30 Μαΐου 2024, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3V7HuZg.

Σημειώνεται ότι, για τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και περιορισμός στον αριθμό συμμετεχόντων ανά τύπο Φορέα λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρατηρείται.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας, εδώ: https://bit.ly/3yvmH9m.

Δειτε Επισης

Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Τα Pralina Experience αρωγός στο έργο του Πολιτιστικού Ομίλου Avantgarde
Εγκαίνια ατομικής έκθεσης «Mare Nostrum» στην Golden Gallery by Kapatays
Ο Πανίκος Νικολάου δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM
Αλέξης Βαφεάδης: Προτεραιότητα για την Κύπρο η συνδεσιμότητα και η ανάπτυξη αερολιμένων και λιμένων
Η Philip Morris Cyprus θέλει να μετατρέψει την Κύπρο στην πρώτη smoke-free χώρα στην Ευρώπη
Η σημασία του λογιστικού επαγγέλματος για μετατροπή της Κύπρου σε κέντρο παροχής υπηρεσιών
Ενδυναμώνεται με νέους συνεταίρους η PwC Κύπρου-Τι δηλώνει ο Φίλιππος Σώσειλος
Η συνεισφορά των ναυτιλιακών πρακτόρων στην κυπριακή ναυτιλία-Εύσημα από την Μαρίνα Χατζημανώλη
ΜΙΕΕΚ: Δέκα χρόνια «Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και ναυτιλιακές σπούδες»