Εγκαίνια του ανανεωμένου Comarine Business Center στο λιμάνι Λάρνακας

Η συνεργατική εταιρεία Comarine LTD ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και την έναρξη λειτουργίας του ανανεωμένου Comarine Business Center, που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Βιζυηνού, δίπλα στο Λιμάνι της Λάρνακας και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Ο Όμιλος Comarine, με ιστορία 60 χρόνων, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως οι ναυτιλιακές, ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσω της συνεργατικής εταιρείας Cooptravel LTD, το λιανικό εμπόριο μέσω της συνεργατικής εταιρείας Coopcity (μέλος των υπεραγορών MAS), και τον ξενοδοχειακό τομέα με τη λειτουργία του ξενοδοχείου Atlantica Miramare στη Λεμεσό.

ComarineBusiness2

Το ανανεωμένο Comarine Business Center είναι ένα σύγχρονο κτήριο 800 τετραγωνικών μέτρων, ενεργειακής κλάσης Α, που διαθέτει μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης, φωτοβολταϊκό σύστημα, σύστημα καμερών και συναγερμού. Το κτήριο αποτελείται από καταστήματα, γραφεία και ένα εντυπωσιακό roof garden με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

ComarineBusiness

ComarineBusiness3

Στον χώρο θα στεγαστούν, από τις αρχές Ιουνίου, τα γραφεία της ταξιδιωτικής εταιρείας Cooptravel καθώς και το ναυτιλιακό τμήμα της Comarine, με στόχο την εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου στη Λάρνακα. Οι υπόλοιποι χώροι θα είναι διαθέσιμοι προς ενοικίαση σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

comarinebusiness4

Τα εγκαίνια του Comarine Business Center θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024, στις 18:00, από τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και τον Έφορο Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών κ. Κύπρο Πρωτοπαπά.

Δειτε Επισης

Απονεμήθηκαν τα «Zero Waste HoReCa Champions Awards 2024»
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Eργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου
Πρώτη αύξηση μετά από δύο χρόνια για τον στόλο των ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
ISIS Clinic: Νέα γυναικολογική/μαιευτική κλινική έρχεται στη Λευκωσία
H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της
Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα
«Χρώμα & Φως από XM»: Εγκαίνια για το Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών
Ήταν όλοι εκεί για τα 20 χρόνια ζωής της CSC Christodoulou
Σε ενίσχυση του στόλου με πλοία υπό κυπριακή σημαία συμφώνησαν Χατζημανώλη-MSC
Αλλάζουν οι δρόμοι με τα ευφυή συστήματα-Κάμερες, μετρητές και ηλεκτρονικές πινακίδες στο οδικό δίκτυο (photos)