Τα «αρκουδάκια από το σπίτι για το σπίτι» αγγαλιάζουν το RMHC® Κύπρου

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη φάση, η πρωτοβουλία «Αρκουδάκια από το σπίτι για το σπίτι» της κ. Εβίτας Κωνσταντίνου συνεχίζει με μια μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση.

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 6:00 το απόγευμα, στο Γήπεδο «Αετού» στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο της οποίας θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αλυσίδα λούτρινων στον κόσμο, θα γίνει τελική καταμέτρηση και προσπάθεια κατάρριψης νέου Ρεκόρ Γκίνες, καθώς και… πώληση λούτρινων σε προνομιακές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, το οποίο στηρίζει οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, μουσική και περίπτερα με φαγητό και ποτό για όλους τους επισκέπτες.

ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ2

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®)

Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία! Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, κλικ εδώ ή καλέστε στο 22 525404.

Δειτε Επισης

Σε τι προσβλέπει για το «Larnaka Land of Tomorrow» και οι σταθεροί στόχοι του ομίλου Πετρολίνα
Τα Goody’s Burger House άνοιξαν στο Mall of Cyprus (pics/video)
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Αντίστροφη μέτρηση για κατάργηση της βίζας για ΗΠΑ-Η έκκληση Χριστοδουλίδη στους υπουργούς
Συνέδριο CSR: Έρχεται τον Ιούλιο για να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές
Αναβάθμιση μακροχρόνιας πιστοληπτικής ικανότητας Τράπεζας Κύπρου από S&Ps-Ενισχυμένη κεφαλαιακή θέση
Τα Pralina Experience αρωγός στο έργο του Πολιτιστικού Ομίλου Avantgarde
Εγκαίνια ατομικής έκθεσης «Mare Nostrum» στην Golden Gallery by Kapatays
Ο Πανίκος Νικολάου δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM
Επεκτείνεται η επιδότηση στο ρεύμα και ο μειωμένος ΦΠΑ-Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό