Inspire 2024: Η μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ επιχειρηματικότητας της χρονιάς, το Inspire 2024: Entrepreneurial Festival επιστρέφει το προσεχές φθινόπωρο. Ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς, το Inspire υπόσχεται να αναδείξει την επιχειρηματικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις και να εμπνεύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ένα διήμερο φεστιβάλ με παράλληλες σκηνές και δράσεις, γεμάτο χαρά και δημιουργικότητα θα φέρει κοντά χιλιάδες ανθρώπους από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, στην καρδιά της Λευκωσίας, για να μοιραστούν ιστορίες επιτυχίας, να συμμετάσχουν σε masterclasses, να απολαύσουν ζωντανή μουσική, κοκτέιλ και να δοκιμάσουν street food σε ένα όμορφο κλίμα αλληλοεπίδρασης, δικτύωσης και ψυχαγωγίας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024, σε πολλαπλές τοποθεσίες στην οδό Μακαρίου, μεταμορφώνοντας το κέντρο της Λευκωσίας σε ένα κόμβο επιχειρηματικής καινοτομίας και ψυχαγωγίας. Με πάνω από 10 παράλληλες σκηνές, θεματικά clusters περιπτέρων και ποικιλία δραστηριοτήτων, το Inspire 2024 θα φιλοξενήσει περισσότερους από 3000 επισκέπτες οι οποίοι θα απολαύσουν το φαντασμαγορικό γεγονός.

Podcast, Cocktails, Masterclasses, Stand-up Comedy, Panel Discussions, Street Food και Live Music: Όλα σε ένα μέρος! Το Inspire 2024 θα προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα καλύπτει κάθε επισκέπτη, καθώς, ειδικά διαμορφωμένες ενότητες θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντα όλων των παρευρισκομένων.

Με πολλαπλές σκηνές το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει ποικιλία από διαδραστικά γεγονότα, όπως συνεντεύξεις, πάνελ, ζωντανά podcasts και χαλαρές συζητήσεις με κοκτέιλ.

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους, εμπνέοντας το κοινό ώστε να κυνηγήσει τα όνειρά του σε μια μεγάλη εκδήλωση αποτελούμενη από τις εξής σκηνές:

  • «The Ask Me Anything Stage»
  • «The Pioneers Stage»:
  • «The Gamechangers Stage»
  • «The Gen A Stage»
  • «Conquer the World Stage»
  • «The Global Entrepreneur Stage»
  • «Live Podcast Stage»
  • «The New Gen Leaders Stage»
  • «The Tete a Tete Stage»

Το μεγάλο φινάλε του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τετ-α-τετ συνεντεύξεις κορυφαίων επιχειρηματιών και μια εξαιρετική παράσταση stand-up comedy.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να εμπνευστείτε και να γιορτάσετε την επιχειρηματικότητα σε όλες της τις μορφές. To Inspire 2024 σάς περιμένει για ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο ενέργεια, δημιουργικότητα και διασκέδαση!

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού