Σκλαβενίτης Κύπρου: Προσφέρει 14ο μισθό ενισχύοντας τις παροχές της προς τους ανθρώπους της

Αναγνωρίζοντας την καθημερινή τους προσπάθεια να προσφέρουν αξία στον πελάτη και να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία αγορών του, η Σκλαβενίτης Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη καταβολής 14ου μισθού προς το προσωπικό της.

Η κίνηση της Σκλαβενίτης να ανταμείψει το προσωπικό της με αυτή την επιπρόσθετη παροχή την κατατάσσει στις ελάχιστες εταιρείες που παρέχουν αυτό το ωφέλημα ενώ γίνεται η μοναδική αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που το προσφέρει αυτό.

Όπως πληροφορούμαστε, το κόστος του συγκεκριμένου επιδόματος για την εταιρεία ανέρχεται συνολικά στα 2 εκ. ευρώ.

Οι υπεραγορές Σκλαβενίτης, εφαρμόζουν ένα αποδοτικό πρόγραμμα ωφελημάτων που ισχύει ανεξαιρέτως για τους 1.550 εργαζόμενους.

Πέραν του 14ου μισθού ανάμεσα στις παροχές που προσφέρει η εταιρεία είναι η παραχώρηση της ΑΤΑ (Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής) που ανέρχεται στο ποσοστό του 11,17% με βάση την υπογεγραμμένη σύμβαση του κάθε εργαζομένου.

Η παραχώρηση της ΑΤΑ εντάσσεται και αυτή στις παροχές και ωφελήματα που ξεπερνούν τις δεσμευτικές εργασιακές της υποχρεώσεις.

SKLAVENITIS 2

Η εταιρεία εφαρμόζει παράλληλα, ομαδικό πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής και Υγείας για όλους τους εργαζόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό ενώ οι εργαζόμενοι στη Σκλαβενίτης μπορούν να συμμετέχουν στο Ταμείο Προνοίας με συνεισφορά από τον εργοδότη.

Πέραν των πιο πάνω, παρέχει κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου σε όλους τους εργαζομένους της, σταθερή έκπτωση για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης από τα καταστήματα της, καθώς και για τα είδη ορόφου ενώ παρέχει επίδομα γέννας με συγκεκριμένο ποσό για όλους τους εργαζομένους.

Επιπρόσθετα, με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα όσο και των Χριστουγέννων η εταιρεία παρέχει στον κάθε εργαζόμενό της δωροεπιταγές αξίας €100 για να εξασφαλίσουν όλα όσα χρειάζονται για τα εορταστικά τους τραπέζια.

Με στόχο την ικανοποίηση των εργαζομένων της, η οποία έχει αντίκτυπο στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, με την παραχώρηση του 14ου μισθού, η Σκλαβενίτης στηρίζει το προσωπικό της προσθέτοντας ακόμα μια ουσιαστική παροχή προς το προσωπικό της.

SKLAVENITIS 3Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ellinas Finance Αιμίλιος Έλληνας
Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο το Cyber Security Conference για τέταρτη χρονιά
Γιατί προχωρά σε καταστατικές αλλαγές ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου-Το σκεπτικό και πού στοχεύουν
Η μετοχική σύνθεση βασικών παικτών του κυπριακού τουρισμού-Ποιοι κατέχουν άνω του 5%
Ανέπτυξε την πρότασή του για τους κουρεμένους καταθέτες ο Αβέρωφ-«Θα παίρνουν 3%-4% επιστροφή»
Ένας παγκόσμιος επενδυτής και διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων ύψους 22 δισ. στην Great Sea Interconnector
Ε. Πική: Ανακοινώσεις ενδεχομένως σύντομα για το visa waiver των ΗΠΑ-Η σημασία της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων
Ένα πολύ καλύτερο πλαίσιο για τη λειτουργία των εταιρειών εξαγοράς και διαχείρισης πιστώσεων
FULFIL: White Chocolate Peanut & Caramel η νέα προσθήκη στην πρωτεϊνούχα γκάμα τους
Πού βρίσκεται και ποιους επηρεάζει περισσότερο ο κίνδυνος φτώχειας στην Κύπρο (πίνακες)