Powered by

Limassol Boat Show: Σκάφος Lamborghini και επιβλητικές παρουσίες από διεθνείς εταιρείες του κλάδου

Τη ναυτική έκθεση Limassol Boat Show, εγκαινίασε, το απόγευμα της Πέμπτης, στη μαρίνα Λεμεσού, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Κουμής ανέφερε ότι το Limassol Boat Show έχει καταστεί θεσμός και συμβάλλει, με το δικό του τρόπο, στον τουρισμό του τόπου, προσελκύοντας εκθέτες και επισκέπτες.

LIMASSOL BOAT SHOW 1

Ευχήθηκε επίσης κάθε επιτυχία στη διοργάνωση, ενώ μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, Στέλιος Χειμώνα, ξεναγήθηκε στα διάφορα περίπτερα της έκθεσης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαΐου, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα και τις νέες τάσεις στη βιομηχανία της ναυτιλίας, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα, την κατάδυση και άλλες σχετικές δραστηριότητες.

LIMASSOL BOAT SHOW 2

Σημαντικές καινοτομίες στη φετινή έκθεση αποτελούν η πρώτη παρουσίαση, στην Ανατολική Μεσόγειο, ενός σκάφους Lamborghini, καθώς και επιβλητικές παρουσίες από διεθνείς εταιρείες του κλάδου.

Εξάλλου, θα φιλοξενηθούν επιδείξεις θαλάσσιων δραστηριοτήτων Flyboard, Waveboard και Jet Ski από αθλητές, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική.

Επιπρόσθετα, η ναυτική σχολή BSM Maritime Training Centre θα καλωσορίσει επισκέπτες και επαγγελματίες του τομέα της ναυτιλίας, παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στον τομέα αυτό, ενώ στις εγκαταστάσεις της θα πραγματοποιηθεί, αύριο Παρασκευή, το 2ο Limassol Boat Show Conference, από τις 08:30 έως τις 13:30.

LIMASSOL BOAT SHOW 3

Το Limassol Boat Show 2024 θα είναι ανοιχτό την Πέμπτη και Παρασκευή, 23 και 24 Μαΐου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 Μαΐου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Η είσοδος για το μεγαλύτερο μέρος του Limassol Boat Show είναι δωρεάν (για τις περιοχές της που περιλαμβάνουν την παρουσίαση μικρών σε μέγεθος σκαφών, εξοπλισμό ψαρέματος, υπηρεσίες του κλάδου, αθλήματα, θαλάσσια προϊόντα, και άλλα), ενώ η πρόσβαση στον τομέα των μεγαλύτερων σε μέγεθος σκαφών αναψυχής (Περιοχή D) είναι €10.

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Ελληνικός τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ
Πώς μοιράζεται η πίτα των εξαγωγών-Η δυναμική και η αξία χαλλουμιού και φαρμάκων
Ν. Χριστοδουλίδης: Υπάρχει έρευνα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, δεν θα κάνει δική της για το τερματικό η Κ.Δ.
Άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού σε ένα χρόνο-Οι δύο πυλώνες που πρέπει να συνδεθούν και ο Great Sea Interconnector