powered by

Τον Φεβρουάριο του 2026 η νέα υδατοδεξαμενή στα Κάτω Πολεμίδια

Στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού (ΣΥΛ) θα συμβάλει η ανέγερση νέας υδατοδεξαμενής στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, αναφέρει το ΣΥΛ σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Σημειώνει πως οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2024 και να ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2026 και πως με την ολοκλήρωση της νέας υδατοδεξαμενής θα υδροδοτηθεί η περιοχή που βρίσκεται δυτικά του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η συμφωνία ανέγερσης της νέας υδατοδεξαμενής, που θα είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα και θα έχει χωρητικότητα 2.000 κυβικά μέτρα, υπογράφτηκε σήμερα, Πέμπτη.

Πέραν της υδατοδεξαμενής, το έργο περιλαμβάνει και την εγκατάσταση καινούριων σωληνώσεων, φρεατίων παρακολούθησης και ελέγχου με παροχόμετρα, διακόπτες και άλλο εξοπλισμό, καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Το κόστος κατασκευής ανέρχεται σε €787.383 με χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Έλλειψη προσωπικού και οι προκλήσεις του κατασκευαστικού τομέα σε συνάντηση ΟΣΕΟΚ με Γιάννη Παναγιώτου
Θετικός εκ πρώτης όψεως για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης ο Κ. Ιωάννου
Μελετούν τις παραμέτρους για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Επιπλέον προτάσεις για ενίσχυση στεγαστικής πολιτικής κατέθεσε στον ΠτΔ ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Ακινήτων
Landbank Analytics: Οι μέσες τιμές καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του 2025
The Landmark Towers: Στην El Greco η εσωτερική διαμόρφωση σε πόρτες, παράθυρα και κουζίνες
Στ. Καραμοντάνης: Σταθερά στην πρώτη γραμμή της αφαλάτωσης ο όμιλος Caramondani-Πλάνα επέκτασης στην Αλγερία
Μετονομάζεται σε «Γλαύκος Κληρίδης» το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου-Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης
Εγκαταστάσεις και υποδομές μιας επένδυσης μεγατόνων στην καρδιά της καινοτομίας-Τι θα έχει το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου