Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3o κύκλο μαθημάτων του προγράμματος κατάρτισης κρεοπωλών

Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ – Δωρεάν Φοίτηση*. Κάνε την εγγραφή σου Online www.intercollege.ac.cy/el/butchery ή πάρε τηλέφωνο στο 22842500

Το Πρόγραμμα διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε συνεργασία με τα Προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege και τη Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Με σύνθημα «Σπούδασε Κρεοπώλης», το Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών επιστρέφει φέτος προσφέροντας το προνόμιο της ΔΩΡΕΑΝ* φοίτησης σε φίλους των επισιτιστικών τεχνών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε ένα επάγγελμα με μηδενική ανεργία.

*Μοναδική προϋπόθεση για την παροχή της δωρεάν φοίτησης είναι η καταβολή εγγύησης €250, η οποία και επιστρέφεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευόμενοι εγκαταλείψουν το πρόγραμμα ή δεν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν με επιτυχία, η εγγύηση δεν επιστρέφεται.

Ο δεύτερος κύκλος σπουδών ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, προσφέροντας στους 13 απόφοιτους του προγράμματος ευκαιρίες καριέρας και σημαντικό πλεονέκτημα στην αρένα της αγοράς εργασίας, καθώς παρατηρείται εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών κρεοπωλών στη χώρα μας. Έτσι, όλοι ανεξαιρέτως οι απόφοιτοι εργοδοτήθηκαν μετά το τέλος του προγράμματος, ενώ κάποιοι δημιούργησαν τη δική τους επιχείρηση.

Με στόχο να συμβάλουν στην κάλυψη περισσότερων αναγκών της αγοράς εργασίας και τη διατήρηση του επαγγέλματος του κρεοπώλη, οι τρεις εταίροι δίνουν και φέτος στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, με το καινοτόμο Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών. Με την επιχορήγηση του προγράμματος, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν την κοινωνία και προσφέρουν μία τεράστια ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τα εφόδια που απαιτούνται για μία νέα καριέρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

  • Σχετικά με το πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών είναι ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη επαγγελματική εκπαίδευση με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, τα οποία διδάσκουν καταρτισμένοι καθηγητές και έμπειροι επαγγελματίες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Intercollege και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, οι συμμετέχοντες διεκδικούν πιστοποιητικό του Εθνικού & Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων, επιπέδου 4 (CyQF /EQF Level 4) και έχουν δυνατότητα άμεσης εργοδότησης στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αλλά και την ευκαιρία διεκδίκησης θέσεων εργασίας σε συναφείς επαγγελματικούς κλάδους, τόσο στην Κύπρο όσο και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κρεοπωλών.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Έναρξη του προγράμματος Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στις 4 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Intercollege, στον αριθμό 22 842500.

Online Εγγραφές: www.intercollege.ac.cy/el/butchery

Δειτε Επισης

Ξεκινά σύντομα διεθνής εκστρατεία προβολής της Κύπρου, «ανεκτίμητη η συμβολή των διεθνών επιχειρήσεων»
Great Sea Interconnector: Εν αναμονή της μελέτης κόστους-οφέλους για την τελική επενδυτική απόφαση η Κ.Δ.
Ενδιαφέρον Tesla και Samsung για συμμετοχή στη δημιουργία συστήματος αποθήκευσης ηλεκτρισμού με μπαταρίες
ISIS Clinic: Νέα γυναικολογική/μαιευτική κλινική έρχεται στη Λευκωσία
Δύο νέες τουριστικές αναπτύξεις στα σκαριά στην επαρχία Πάφου
Kokoaka: Το νέο πολυτελές brand στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας
Αλλάζουν οι δρόμοι με τα ευφυή συστήματα-Κάμερες, μετρητές και ηλεκτρονικές πινακίδες στο οδικό δίκτυο (photos)
Μια οικονομία σε ανάπτυξη και ένα διαρκές μοιρολόι χάρη του άδειου ποτηριού, του μηδενισμού και της μιζέριας
Το 14ο πακέτο κυρώσεων της Ε.Ε. για Ρωσία-Μέτρα κατά του «σκιώδη στόλου» Πούτιν και του τομέα LNG
Τα σημαντικά οφέλη από το άνοιγμα γραφείου της ΕΤΕπ στην Κύπρο-Τι αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών