Νέες ευκαιρίες σε ακίνητα και αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Τα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία βρίσκονται σε δημοφιλείς τοποθεσίες της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, όπως ο Στρόβολος, ο Άγιος Δομέτιος, το Τσέρι, η περιοχή Ομονοίας και το Παραλίμνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ακίνητα θεωρούνται ιδανικά, τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοχρησία.

Εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία από €230,000

Ελκυστική επιλογή με τριώροφο εμπορικό κτήριο εντοπίζεται στο Δήμο Στροβόλου, πλησίον του ιδιωτικού νοσοκομείου «Απολλώνειο» και του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου, με τιμή πώλησης €540,000. Το κτήριο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 235 τ.μ. και υπόγειο έκτασης 87 τ.μ. με κουζίνα, τουαλέτα και αποθηκευτικούς χώρους.

Το ισόγειο και το μεσοπάτωμα αποτελούνται από χώρους υποδοχής, γραφεία και αποθήκες, ενώ στον δεύτερο όροφο υπάρχει ενιαίο γραφείο με αίθουσα συνεδριάσεων, τουαλέτα και ντους. Εξωτερικά, το ακίνητο διαθέτει ασφαλτόστρωση και ακάλυπτους χώρους στάθμευσης.

Είναι ιδανικό για επένδυση, αφού μπορεί να αποφέρει ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις.

AKINHTO1

Μοναδική ευκαιρία με εμπορικό κατάστημα επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Δήμο Αγίου Δομετίου, το οποίο πωλείται προς €230,000. Το ακίνητο αποτελεί μέρος πενταόροφου κτηρίου και χρησιμοποιείται ως χώρος πώλησης αυτοκινήτων. Το συνολικό εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 200 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας 14 τ.μ..

Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις, καθώς επίσης στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις κύριες αρτηρίες της Λευκωσίας. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο εκθεσιακό χώρο με γραφείο, ενώ το μεσοπάτωμα από αποθηκευτικό χώρο με κουζίνα, γραφείο, αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα.

Το ακίνητο ενοικιάζεται προς €950/μήνα με απόδοση 5% και είναι κατάλληλο για επένδυση.

AKINHTO2

Διαμέρισμα και κατοικίες σε Λεμεσό, Λευκωσία και Παραλίμνι

Στο κέντρο του Δήμου Λεμεσού, στην περιοχή Ομονοίας, εντοπίσαμε μία εξαιρετική ευκαιρία με κενό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, στην τιμή των €70,000. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή, με αυξημένη ζήτηση για αγορά οικιστικών ακινήτων, κυρίως λόγω της προσβασιμότητάς της στο κέντρο της Λεμεσού αλλά και όλων των ειδών τις υπηρεσίες και ανέσεις.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 54 τ.μ. και αποτελείται από ενιαία κουζίνα, καθιστικό, αποχωρητήριο με μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και καλυμμένη βεράντα 5 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ενοικίαση.

AKINHTO3

Στο Δήμο Τσερίου, κοντά στο Α’ Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, ξεχωρίζει κενή διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με αυλή, στην τιμή των €505,000. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια ήσυχη τοποθεσία, κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τους γειτονικούς Δήμους.

Έχει εμβαδόν 290 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, γραφείο και δύο αποχωρητήρια. Διαθέτει επίσης, υπόγειο με υπνοδωμάτιο, γυμναστήριο, αποχωρητήριο με ντους, αποθήκη και κουζίνα. Είναι ιδανική για πολυμελείς οικογένειες.

AKINHTO4

Διώροφη πολυκατοικία πέντε διαμερισμάτων με πυλωτή, πλησίον της λεωφόρου 1ης Απριλίου στον Δήμο Παραλιμνίου, πωλείται προς €470,000. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τους γειτονικούς Δήμους και την τουριστική περιοχή «Πρωταρά».

Τα διαμερίσματα έχουν εμβαδόν που κυμαίνεται μεταξύ 81 τ.μ. και 91 τ.μ., καθώς και καλυμμένες βεράντες από 20 τ.μ. μέχρι 30 τ.μ.. Τα πέντε διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα και αποτελούνται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντες.

Επιπλέον, κάθε διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μίας αποθήκης στο υπόγειο. Το ακίνητο πωλείται ως ενιαία ιδιοκτησία και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση με προοπτική για υψηλή απόδοση.

AKINHTO5

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Συστάθηκε η Ad Hoc Επιτροπή του Δήμου Λάρνακας για το έργο του λιμανιού και της μαρίνας
Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Πάφο, Αμμόχωστο και Λευκωσία
Κατεδαφίζεται το Estella Hotel, ανεγείρεται το Global Tower... Γραφειακή ανάπτυξη στη θέση του ξενοδοχείου (pics)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο καλοκαιρινό Open Day της Altamira Real Estate-Ανάρπαστα τα 44 διαμερίσματα
Αγορά κατοικίας: Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές πόλεις στον κόσμο
BBF: Εδραιώνει την παρουσία της και στον τομέα των εμπορικών ακινήτων της Κύπρου
Ria Court 87: Ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης επεκτείνει την γκάμα των ακινήτων του
«Built to Rent» και πολεοδομικά κίνητρα γίνονται ακόμη πιο ελκυστικά-Οι τροποποιήσεις που ενέκρινε το Υπουργικό
Στον Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας οι θέσεις και εισηγήσεις των developers