Το Cyprus Professional Services Conference ανέδειξε την Κύπρο ως διεθνές business hub

Μετά από δεκαετίες σταθερότητας και ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια ο τομέας των επαγγελματικών υπηρεσιών βρέθηκε να πλέει σε ταραγμένα νερά, αντιμετωπίζοντας πρωτοφανείς διεθνείς κρίσεις. Ποτέ άλλοτε η ανάγκη για μετασχηματισμό δεν ήταν τόσο εμφανής σε τόσα επίπεδα: Από την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και την είσοδο σε νέες αγορές μέχρι την τεχνολογική μεταμόρφωση και τις απαιτήσεις έναντι της βιωσιμότητας, ο τομέας γυρίζει μια νέα σελίδα.

Το 9ο Cyprus Professional Services Conference που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στη Λευκωσία, κατάφερε να απαντήσει σε ένα μεγάλο ερώτημα: Στο πώς η πολιτική επηρεάζει τον ανταγωνισμό του τομέα και ποιες είναι οι εμπορικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το πρόσωπο της βιομηχανίας.

Mε θεματική «Professional and Financial Services: Working together to Make Cyprus an Attractive International Business Centre», το συνέδριο διερεύνησε πολιτικά, εμπορικά και εταιρικά ζητήματα, φέρνοντας στο προσκήνιο τις εμπειρίες και τις συστάσεις διεθνών ηγετών της επιχειρηματικότητας ως περιπτώσεις μελέτης για στρατηγικό σχεδιασμό, δημιουργία εσόδων και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών.

Η προσέλκυση διεθνών εταιρειών και εύπορων/υψηλού πλούτου ατόμων, η βελτίωση του κυπριακού εμπορικού σήματος και η είσοδος σε νέες αγορές ήταν από τα βασικά ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος. Στην ατζέντα ήταν και ο μετασχηματισμός του τρόπου λειτουργίας των Οργανισμών αλλά και υπηρεσιών που προσφέρουν.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, ο θεσμός έφερε στον ίδιο χώρο τους ηγέτες του τομέα στην Κύπρο όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με διεθνούς φήμης προσωπικότητες για το μέλλον του διαρκώς εξελισσόμενου Κλάδου.

Τη διοργάνωση παρακολούθησαν Λογιστικές, Ελεγκτικές και Φορολογικές εταιρείες, Δικηγορικά Γραφεία και Νομικοί Σύμβουλοι, Πάροχοι Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης καθώς επίσης και Διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχείων και Επενδύσεων. Το παρών τους έδωσαν επαγγελματίες από Τράπεζες και άλλες χρηματοπιστωτικές ιδρύσεις, Σύμβουλοι Διαχείρισης Πλούτου, Εταιρείες που λειτουργούν στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα και Διευθυντές Κυβερνητικών Υπηρεσιών αλλά και αξιωματούχοι από Ρυθμιστικά Όργανα.

Πληροφορίες

  • Main Sponsor: Bank of Cyprus
  • Sponsor: Softline Computer Systems
  • Fintech Sponsor: ECOMMBX
  • Supporter: Baker Tilly, Deloitte, EY, KPMG, PwC, RSM, Marshall Islands (RMI)
  • With the Support of: CBA, CIFA, CYFA, ICAEW, ICPAC, Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter
  • Organiser: ΙΜΗ
  • Communication Sponsors: CBN, GOLD, IN Business magazine, Super FM

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά