CITEA Digital Cyprus Conference: Οι τέσσερις πυλώνες που θα εστιάσει η φετινή διοργάνωση

Σε αναπόσπαστη συνιστώσα του επιχειρείν μετατρέπεται η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ). Η επιχειρηματική κοινότητα βρίσκεται ενώπιον μιας νέας εποχής, όπου η ΤΝ κυριαρχεί στο τοπίο της καινοτομίας.

Από την αυτοματοποίηση των διαδικασιών έως την ανάλυση των δεδομένων για τη λήψη αποφάσεων, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν τη δύναμη αυτής της τεχνολογίας.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δεν έρχεται χωρίς προκλήσεις. Οι ανησυχίες για την αυτοματοποίηση των εργασιών και τη μείωση θέσεων εργασίας είναι υπαρκτές.

Επιπλέον, οι ηθικές και νομικές προκλήσεις σχετικά με την ανάπτυξη της ΤΝ, όπως η προστασία της ιδιωτικότητας και η διαφάνεια των αλγορίθμων, απαιτούν μεγάλη προσοχή.

Παρά τις προκλήσεις, η ΤΝ ανοίγει νέους ορίζοντες και δημιουργεί ευκαιρίες για καινοτομία και ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό η κυπριακή επιχειρηματικότητα αναζητά νέους τρόπους να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της.

Το 3ο CITEA Digital Cyprus Conference 2024 διεξάγεται στις 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia και καλεί τα στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Η διοργάνωση αποτελεί επίσης εξαιρετική ευκαιρία γνώσης και δικτύωσης για τους φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις, για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους Οργανισμούς τους.

Οι τέσσερις πυλώνες

Φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην αξιοποίηση της ΤΝ για την Ανάπτυξη της Επιχείρησης, στην Εμπειρία του Πελάτη για την Επιτυχία, στα δεδομένα που παίζουν ρόλο-κλειδί και στην κυβερνοασφάλεια.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος πυλώνας του συνεδρίου «Leveraging AI for Business Growth», επικεντρώνεται στην εξερεύνηση του ρόλου της τεχνητής νοημοσύνης στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Από την πρακτική οδηγία για την υιοθέτησή της έως τη διαχείριση των νομικών και ηθικών ζητημάτων, οι παρουσιάσεις υπόσχονται να προσφέρουν εμπεριστατωμένες πληροφορίες και πολύτιμα success stories από διεθνείς επιχειρήσεις.

Ομιλητής στο συνέδριο, ο Davood Shamsi, διευθυντής της ΤΝ στη JPMorgan, θα μοιραστεί τις γνώσεις του για το πώς η τεχνολογία αναδιαμορφώνει τον επιχειρηματικό τομέα.

Επίσης, ο Daniele Quercia, Διευθυντής της Υπεύθυνης ΤΝ στα Nokia Bell Labs, θα παράσχει σημαντικές προτάσεις για τη βελτιστοποίηση των πρακτικών των επιχειρήσεων.

Πάνελ συζήτησης θα εστιάσει στο πώς η ΤΝ μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, παρουσιάζοντας, ακόμη, case study εταιρειών που είναι εφαρμόσιμες για τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας και ανακαλύψτε στο πλαίσιο του δεύτερου πυλώνα «CX (Customer Experience) at the Core of Business Success» τη σημασία της Εμπειρίας Πελάτη στην επιτυχία της επιχείρησης.

Ειδικοί θα συζητήσουν τη μετάβαση από το κόστος στην αξία και τη μεταμόρφωση της Εμπειρίας Πελάτη σε όλο του ταξίδι. Τι συνεπάγεται η στροφή σε μια πελατοκεντρική προσέγγιση; Πώς μπορεί η CX να βελτιώσει την απόδοση και ποιες είναι μερικά case studies κυπριακών εταιρειών που αξίζει να ληφθούν υπόψη στο οικοσύστημα;

Όλ’ αυτά θα απαντηθούν σε μια συζήτηση πάνελ που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει, εξάλλου, μεγάλη έρευνα που θα… αποκαλύψει την τεχνολογική ετοιμότητα (ή μη) των κυπριακών εταιρειών.

Όσο για τον τρίτο πυλώνα, με τίτλο «Data: The Key to Strategic Advantage», οι ομιλητές θα εξερευνήσουν τη σημασία των δεδομένων ως κινητήρια δύναμη για την επιτυχία της επιχείρησης. Κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο Janusz Marcinkowski από την Atos SE θα μας πλοηγήσουν σε αυτήν την επίκαιρη συζήτηση.

Ο Janusz Marcinkowski θα εστιάσει στον τρόπο που η διαχείριση της γνώσης μπορεί να μετατρέψει τα δεδομένα σε στρατηγικούς πόρους, ενώ θα αναδείξει τη σημασία της ηθικής ένταξης της ΤΝ και της κουλτούρας που υποστηρίζει την ενημερωμένη και ευέλικτη λήψη αποφάσεων.

Τέλος, στο τέταρτο στάδιο, ο θεσμός θα επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των κυβερνο-απειλών, καθώς η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία. Κορυφαίοι εισηγητές και εμπειρογνώμονες θα αναλύσουν τις προκλήσεις και τις λύσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, παρέχοντας απαραίτητες συμβουλές και case study σε ΜμΕ που αναμφισβήτητα αντιμετωπίζουν αυξανόμενες απειλές.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Stage Sponsor: Kyndryl

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne

Εκθέτες: Datatech, Powersoft, QSecure Ltd

Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σκιαγραφώντας το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων στην Κύπρο-Στο τοπ 50 παγκοσμίως
Υποψήφια για τα Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Ε.Ε. η European Leadership Academy της HUAWEI
AWS και SAP δημιουργούν το Cloud ERP της επόμενης γενιάς με τη χρήση Generative AI
Apple: Σημαντική συνεργασία με την OpenAI-Το ChatGPT ενσωματώνεται σε συσκευές και εφαρμογές της
Η αμοιβαία σχέση ψηφιακού μετασχηματισμού και βιωσιμότητας-Οι λύσεις που προσφέρει η SoftOne
Νικόδημος Δαμιανού: Κάνει πρωταθλητισμό στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας η Κύπρος
ΙδΕΚ: Chatbot για ενίσχυση της εμπειρίας εξυπηρέτησης συνεργατών
Η Plum επεκτείνει τις επενδυτικές επιλογές στην Κύπρο προσφέροντας ETFs
Η Κύπρος το ταχύτερα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα startups-Στις 50 κορυφαίες χώρες παγκοσμίως
Θεόδωρος Λουκαΐδης: Καθιερώνουμε την Κύπρο ως περιφερειακό κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας