Krypto: Συμμετέχει και στηρίζει ως Bronze Partner το Reflect Festival

Η Krypto, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας, με ενθουσιασμό ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο πολυαναμενόμενο Reflect Festival, καθώς και την υποστήριξη του σαν Bronze Partner.

Tο Reflect Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαΐου στη Λεμεσό, αποτελεί τη μεγαλύτερη συγκέντρωση νεοφυών και πρωτοποριακών οργανισμών τεχνολογίας, επενδυτών και decision-makers σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή.

«Παρουσιάζεται μια σημαντική ευκαιρία για εμάς να συνεργαστούμε με ηγέτες του κλάδου, επιχειρηματίες και άτομα που χαρακτηρίζονται από την καινοτομία αφού το Reflect Festival χρησιμεύει ως καταλύτης για τη συνεργασία, την καινοτομία και την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων, καθιστώντας το το ιδανικό περιβάλλον για την Krypto για να δικτυωθεί με διάφορους επαγγελματίες», δήλωσε ο CEO της Krypto κ. Γιώργος Γεωργίου.

Επιπρόσθετα, την 1η ημέρα του Φεστιβάλ, στις 12.10 μ.μ., ο κ. Γεωργίου μαζί με τον Co-CEO της Krypto κ. Κωνστανίνο Αριστοτέλους και τον κ. Marijo Kolovrat, Αccount Manager στην Motorola Solutions με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία σε τεχνολογίες ασφαλείας, θα πραγματοποιήσουν συζήτηση γύρω από το θέμα «What is Hot in security? These technologies are safeguarding Lives and Business».

Σε μια εποχή όπου οι απειλές για την ασφάλεια εξελίσσονται διαρκώς, οι πιο πρόσφατες καινοτομίες στην τεχνολογία ασφαλείας διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διαφύλαξη τόσο του οικιστικού όσο και του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Αυτές οι εξελίξεις όχι μόνο ενισχύουν την ασφάλεια αλλά διασφαλίζουν και την ομαλή συνέχεια των λειτουργιών τους, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης με ενσωματωμένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας, νυχτερινή όραση και προηγμένη ανίχνευση κίνησης.

Μεταξύ άλλων, θα γνωρίσουν τις έξυπνες κάμερες με τεχνολογία AI και προηγμένους αισθητήρες, τις ολοκληρωμένες λύσεις ειδοποίησης για πυρκαγιά και ανίχνευση εισβολέων, καθώς και για τα cloud ​​συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Επιπρόσθετα για τις προληπτικές ικανότητες των πιο πάνω τεχνολογιών με την ανίχνευση μη φυσιολογικών καταστάσεων, την ενσωμάτωση τους με έξυπνα συστήματα οικιακού αυτοματισμού, καθώς και για την διασύνδεση, παρακολούθηση και ενοποίηση όλων των πιο πάνω με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζοντας ταχεία ανταπόκριση σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Η ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών μεταμορφώνει τα πρωτόκολλα ασφαλείας, παρέχοντας βελτιωμένη προστασία και ηρεμία. Καθώς οι απειλές εξελίσσονται, θα εξελίσσονται και οι τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμησή τους, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι οικιστικές όσο και οι εμπορικές εγκαταστάσεις μπορούν να λειτουργούν αδιάλειπτα και με ασφάλεια.

Επισκεφθείτε την Krypto στο Reflect Festival και ανακαλύψτε πώς οι πιο σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις ασφαλείας μπορούν να προστατεύσουν την επιχείρηση, το σπίτι και τα άτομα σας σε ένα ολοένα και πιο περίπλοκο περιβάλλον απειλών.

Με έμφαση στην καινοτομία και την αξιοπιστία, η Krypto δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά τις εξελισσόμενες απειλές και να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους και τα πιο πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία.

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά