Η AP Scaffolding Solutions με έδρα την Κύπρο που πρωτοπορεί στη βιομηχανία των σκαλωσιών

Μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει σκαλωσιές, ενοικιάσεις εργαλείων και μηχανημάτων, καθώς και μια σειρά από άλλες λύσεις για την οικοδομική βιομηχανία και την ευρύτερη αγορά, προσφέρει η AP SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD και όλες οι εταιρείες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της.

O Ανδρέας Πολυδώρου, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης η οποία μετράει φέτος 15 χρόνια ζωής, απαριθμεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες, υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδεται στην ποιότητα και την ασφάλεια, ενώ επεξηγεί τι σημαίνει επαγγελματισμός στον τομέα του.

Δώστε μας λεπτομέρειες για το φάσμα εργασιών που αναλαμβάνετε...

Η AP SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD με έδρα την Κύπρο είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία των σκαλωσιών. Προσφέρει υπηρεσίες για έργα τόσο εντός όσο και εκτός ξηράς.

Εκτός από τις κατασκευαστικές υπηρεσίες, έχοντας αντιπροσωπείες εταιρειών όπως η Altrex, Catari, Rhino κ.ά, παρέχουμε και άλλες λύσεις, όπως μεγάλη γκάμα από σκάλες, shrink wrap, inflatable tents, temporary fencing και pedestrian barriers.

Με έναν έμπειρο επαγγελματικό στόλο και βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων των έργων, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που εγγυώνται ασφάλεια, αποδοτικότητα και ικανοποίηση του πελάτη.

Στηρίζουμε επίσης εκδηλώσεις στην ψυχαγωγία και τη μουσική βιομηχανία, όπως και αθλητικά γεγονότα ως μέρος της κοινωνικής μας συνεισφοράς.

Σε ποιους απευθύνεστε;

Απευθυνόμαστε σε ολόκληρη την αγορά, εξυπηρετώντας μικρά και μεγάλα έργα. Ανάμεσα στους μεγαλύτερους πελάτες μας περιλαμβάνονται κατασκευαστικές εταιρείες, βιομηχανίες, επιχειρήσεις εξόρυξης πετρελαίου και αερίου, αλλά και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα των εκδηλώσεων και της ψυχαγωγίας.

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να δημιουργήσετε την εταιρεία;

Το κενό που παρατηρούσα στην αγορά, σε συνδυασμό με την εμπειρία που απέκτησα στο εξωτερικό, ως πολιτικός μηχανικός, ήταν οι κύριοι παράγοντες που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω την εταιρεία.

Αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες του κλάδου και βασιζόμενος στην εμπειρία που απέκτησα, αποφάσισα να προσφέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες αρχικά στον τομέα των σκαλωσιών.

Μιλήστε μας για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας σας...

Η επιλογή της δικής μας εταιρείας είναι δικαιολογημένη λόγω, ακριβώς, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουμε. Έχοντας αποκτήσει μακρόχρονη εμπειρία και οργάνωση στον κλάδο, η εταιρεία μας ανέπτυξε εξαιρετική ικανότητα προσαρμογής σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών.

Επιπλέον, οι συνεχείς επενδύσεις στις οποίες προβαίνουμε, μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Τέλος, η δέσμευσή μας για την παροχή ασφαλών και αξιόπιστων λύσεων καθιστά την εταιρεία ιδανική αλλά και απαραίτητη για οποιοδήποτε έργο.

Τι σημαίνει επαγγελματισμός στον χώρο σας και τι ισχύει γενικότερα στην Κύπρο;

Στον χώρο μας, επαγγελματισμός σημαίνει τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, ποιότητα και ασφάλεια τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες μας. Επιπλέον, περιλαμβάνει τη διατήρηση υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης και αποτελεσματική διαχείριση των έργων.

Πόση σημασία αποδίδετε στο κεφάλαιο ασφάλεια και υγεία;

Με σύνθημά μας τη φράση-no one gets hurt-έχουμε απόλυτη προτεραιότητά μας την ασφάλεια και την ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Προχωρήσαμε στην απόκτηση των προτύπων ISO ποιότητας, ασφάλειας και υγείας, καθώς και περιβάλλοντος, προσφέροντας έτσι ένα παγκόσμια αναγνωρισμένο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αξιοπιστίας.

Τι να αναμένουμε από εσάς στο μέλλον;

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στοχεύοντας στην ανάπτυξη και την καινοτομία. Προγραμματίζουμε περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, έχουμε επενδύσει σε διάφορους άλλους τομείς που αναμένεται να ανακοινωθούν στο κοντινό μέλλον.

  • Η ταυτότητα

Η εταιρεία AP SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Πολυδώρου και δραστηριοποιείται στον τομέα των σκαλωσιών και συναφών υπηρεσιών εδώ και 15 χρόνια.

Αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών A.P. Group of Companies, ο οποίος προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των σκαλωσιών, των ξυλοτύπων, των ενοικιάσεων εργαλείων και μηχανημάτων για επαγγελματίες, των φορητών-χημικών τουαλετών και διάφορων βιομηχανικών λύσεων.

Άλλες εταιρείες του ομίλου είναι οι Formwork Solutions, Rental Solutions, Post Industrial Services και so.LOO.tions, που δραστηριοποιούνται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Δειτε Επισης

Έλενα Κ. Τσολάκη: Μια Ελληνοκύπρια στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της αρχιτεκτονικής
Cyprus Solar Thermal: Ακόμη πιο δυναμικά στην παραγωγή ηλεκτρισμού από ΑΠΕ-Το μεγάλο έργο που ετοιμάζει
Τερματικό: H CMC που μιλούσε… κινέζικα και γιατί επιχειρεί να βγάλει knock-out τους υπεργολάβους
Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Το Υπ. Εσωτερικών για υπογραφές ΚΟΑΓ-Evamek Development: Μετουσιώνεται σε πράξη η ενιαία στεγαστική πολιτική
ΚΟΑΓ: Υπέγραψε με Evamek Development την πρώτη συμφωνία αξιοποίησης πολεοδομικών κινήτρων
Προς πώληση μεγάλα οικιστικά ακίνητα από την AstroBank