Αναγνώριση προσφοράς Μιχαλάκη Γ. Λεπτού στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

Σε μια συγκινητική τελετή, η συμβολή του αείμνηστου Μιχάλη Γ. Λεπτού, ιδρυτή της Leptos Estates, αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο για την αφοσίωση και τη συνεισφορά του στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών.

Το βραβείο παρέλαβαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι γιοι του, Γιώργος Μ. Λεπτός και Παντελής Μ. Λεπτός, συμπρόεδροι του Ομίλου Λεπτός, στο Gala Dinner του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στις 08 Μαΐου 2024.

Ο Μιχαλάκης Γ. Λεπτός, με το όραμα και την ηγετικότητα του, καθοδήγησε τον Όμιλο Λεπτός σε μια πορεία διαρκούς ανάπτυξης και καινοτομίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων στην Κύπρο.

Η επιμονή του στη δημιουργία υψηλής ποιότητας έργων και η αφοσίωσή του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας αναγνωρίστηκαν και τιμήθηκαν από τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΕΠΤΟΥ2

Ο Όμιλος Λεπτός παραμένει δεσμευμένος στη διατήρηση των υψηλών προτύπων που καθιέρωσε ο Μιχάλης Γ. Λεπτός, συνεχίζοντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της Κύπρου με καινοτόμα και βιώσιμα έργα.

Ο Όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με βάση τις αρχές της ποιότητας, της ακεραιότητας και της υπευθυνότητας, τιμώντας την κληρονομιά του ιδρυτή της.

Η βράβευση του Μιχάλη Γ. Λεπτού αποτελεί αναγνώριση της σημαντικής του συνεισφοράς στην αγορά ακινήτων της Κύπρου και της ανεκτίμητης κληρονομιάς που άφησε πίσω του.

Ο Όμιλος Λεπτός, υπό την ηγεσία των γιων του, Γιώργου και Παντελή, θα συνεχίσει να προάγει τις αξίες του ιδρυτή του και να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Δειτε Επισης

Νέα εβδομάδα, νέες επενδυτικές ευκαιρίες από την Altamira Real Estate
Astrobank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Cyfield: Το κέντρο της Λευκωσίας αλλάζει-Αστικά αντιπλημμυρικά έργα στην ενορία Τρυπιώτη
Σε εξέλιξη η κατασκευή του Zeus Tower-Signature Collection-Εντυπωσιακό βίντεο από τα έργα στο Limassol Blu Marine
Ονειρικές πολυτελείς κατοικίες με θέα τη θάλασσα
Υπογράφηκε η σύμβαση για κατασκευή και επιδιόρθωση πεζοδρομίων στον Στρόβολο-Στο €1 εκ. το κόστος
The Great Ocean Building: Μια νέα πολυώροφη γραφειακή ανάπτυξη στη Λεμεσό-Τι θα περιλαμβάνει
Χωρίς άσπρο καπνό αλλά συνεχίζεται η προσπάθεια... οικοδόμησης συμφωνίας για τη συλλογική σύμβαση
Αύξηση 3,3% στον αριθμό αδειών οικοδομής το πρώτο τρίμηνο του 2024-Τα στοιχεία ανά κατηγορία έργου
Έρχεται το μεγάλο Open Day της Altamira Real Estate στο Majestic Gardens στην Τερσεφάνου