Νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών Dolce & Gabbana

Η αλυσίδα πολυτελών μπουτίκ KULT, που αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους ένδυσης και υπόδησης στην Κύπρο, με περισσότερα από 80 luxury brands, παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών Dolce & Gabbana.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στους υπέροχους χώρους του ξενοδοχείου Anassa στην Πάφο, το παρών τους έδωσαν πρόσωπα από την επιχειρηματική και κοσμική ζωή του τόπου, καθώς και από τον χώρο των Media. Οι προσκεκλημένοι θαύμασαν από κοντά τις μοναδικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών Dolce &Gabbana, ο σχεδιασμός των οποίων ταξιδεύει τους λάτρεις των συγκεκριμένων πολυτελών ειδών στις ιταλικές παραδόσεις χρυσοχοΐας, την τεχνική δεξιοτεχνία και τη δημιουργική δυναμική του brand.

kultanassa2

Χάρη στους πολύτιμους λίθους, τα πρωτότυπα σχέδια και τις εκλεπτυσμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό και την κατασκευή τους, οι συγκεκριμένες δημιουργίες αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα ομορφιάς, τέχνης και ενός τέλειου παντρέματος της αγάπης για δημιουργία με την υψηλή τεχνογνωσία.

kultanassa3

Οι δημιουργίες των συλλογών Alta Gioielleria και Alta Orologeria ξεχωρίζουν για τις μοναδικές λεπτομέρειες και την αρμονία των χρωμάτων τους. Τα μοναδικής αισθητικής και κομψότητας υπέροχα δαχτυλίδια, βραχιόλια, περιδέραια και ρολόγια μαγνητίζουν αβίαστα τα βλέμματα και αποτελούν ξεχωριστές επιλογές για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Οι ιδιαίτερες δημιουργίες της Dolce & Gabbana έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι τα κοσμήματα και τα ρολόγια γίνονται πραγματικά ανεκτίμητα μόνο όταν κάνουν τα "συναισθήματα μας να χορεύουν".

kultanassa5

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία βραδιά γεμάτη μουσική, δροσιστικά cocktails και ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού στο εστιατόριο Helios του ξενοδοχείου Anassa, με πρωταγωνιστή τι άλλο; Tο διαχρονικά εκλεπτυσμένο γούστο της Dolce & Gabbana.

kultanassa4

H συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Kult στο ξενοδοχείο Anassa, στο Limassol One και City of Dreams Mediterranean, καθώς επίσης και στο online κατάστημα www.kult.com.cy/

Δειτε Επισης

Μηδενικός ΦΠΑ σε βασικά είδη μέχρι 30 Σεπτεμβρίου-Τι διευκρινίζει το Τμήμα Φορολογίας
Με μεγάλη επιτυχία το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας (video)
Έτσι θα πρέπει να ενημερώνουν οι επιχειρήσεις για τις εκπτώσεις...Ο νέος οδηγός με πρακτικά παραδείγματα
Χαλλούμι: Το case study του Ηνωμένου Βασιλείου-Ομογένεια και Βρετανοί τουρίστες απογείωσαν το προϊόν
Το πιο στιλάτο σετ της Ferrari έρχεται στα πρατήρια Shell
Οριακή μείωση στις συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Μάιο
Σταθερά υψηλό κόστος για σέρβις, επισκευή και εξαρτήματα οχημάτων-Ηπιότερη άνοδος στο χονδρεμπόριο
Ισχυρό πλαίσιο για προσφορές και εκπτώσεις-Αποφυγή αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και τέρμα στις σκιές
Ετήσια αύξηση 15,7% στο εμπόριο και επισκευή οχημάτων το πρώτο τρίμηνο του 2024
Kokoaka: Το νέο πολυτελές brand στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας