Exelsys: Ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπιστία

Η Exelsys είναι εταιρεία κυπριακών συμφερόντων που ιδρύθηκε το 2010 στο Ηνωμένο Βασίλειο από μια ομάδα επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία στις επιχειρήσεις, καθώς και στην ανάπτυξη και παράδοση λογισμικού. Στην Κύπρο λειτουργεί μέσω εγγεγραμμένου υποκαταστήματος, όπως εξηγεί ο CEO, Κυριάκος Φιάκκας.

Η Exelsys εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διάθεση, μέσω δικτύου συνεργατών, λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR) που βασίζονται στην τεχνολογία cloud. Οι λύσεις της προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας Microsoft Azure ως υπηρεσία Software-as-a-Service και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 45.000 χρήστες σε 18 και πλέον χώρες. Με τη λύση Exelsys HCM οι εταιρείες μπορούν να διαχειρίζονται το προσωπικό τους με τεχνολογία που προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία και η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε ελάχιστο χρόνο και σε χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με άλλες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά.

H πρώτη έκδοση του Exelsys HCM ήταν διαθέσιμη το 2012 και η ανταπόκριση της αγοράς ήταν πολύ θετική. Το 2014 υλοποιήθηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθησαν άλλες χώρες. Το 2015 η εφαρμογή μεταφέρθηκε στην πλατφόρμα Azure της Microsoft και το 2017 έγινε η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του συστήματος. Από το 2018 μέχρι το 2022 αναπτύχθηκε το δίκτυο συνεργατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2023 στο ετήσιο συνέδριο πελατών και συνεργατών της Exelsys παρουσιάστηκε στην αγορά η έκδοση 10 του Exelsys HCM, η οποία στην πραγματικότητα αποτελεί μια εντελώς καινούργια ανάπτυξη που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Λύσεις και εφαρμογές

Η Exelsys ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παροχή εφαρμογών HR που βασίζονται στην τεχνολογία cloud, οι οποίες πωλούνται και υποστηρίζονται από ένα δίκτυο επιχειρηματικών συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό η προώθηση, πώληση και υποστήριξη του συστήματος Exelsys γίνεται από τους επιχειρηματικούς της συνεργάτες, ενώ η εταιρεία επικεντρώνεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάθεση του λογισμικού.

Η λύση Exelsys HCM διαχειρίζεται όλες τις πτυχές του ανθρώπινου δυναμικού, βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο ένας οργανισμός διαχειρίζεται το προσωπικό του, αυτοματοποιώντας βασικές λειτουργίες και διαδικασίες. Χτισμένο στην πλατφόρμα Azure της Microsoft δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να μπορούν να διαχειρίζονται το δυναμικό τους με τεχνολογία που προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα, και αξιοπιστία.

Το Exelsys HCM διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Standard και Professional, και ακολούθως υπάρχει μια λίστα προαιρετικών λειτουργικών μονάδων που μπορούν να επιλεγούν από τον πελάτη. Η λύση καλύπτει τις ακόλουθες λειτουργίες: Διαχείριση προσωπικού, Προσλήψεων, Αδειών, Αξιολογήσεων, Εκπαιδεύσεων, Οργανογράμματος, Ωρομέτρησης, Βαρδιών, Εξοδολογίων και Έργων.

Η μεγαλύτερη πρόκληση

Διαφορετικές εταιρείες ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν άλλες προκλήσεις σήμερα. Όταν αρχίσαμε στο νησί, η μεγαλύτερη πρόκληση που είχαμε ήταν να πείσουμε τους πελάτες ότι η πλατφόρμα cloud ήταν ασφαλής και αξιόπιστη. Για τις πλείστες κυπριακές εταιρείες σήμερα, πιστεύω ότι η πρόκληση έγκειται ακριβώς στο αντίθετο. Δηλαδή, δεν προσφέρουν λύσεις που σχεδιάστηκαν από την αρχή για να δουλεύουν στο cloud. Τέτοιες εφαρμογές σύντομα θα εκλείψουν.

Μια καινούργια πρόκληση είναι η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στον τομέα του HR και πώς μπορεί να εφαρμοστεί, ώστε να βοηθήσει στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πελατολόγιο

Το σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Exelsys χρησιμοποιείται από μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς σε περισσότερες από 18 χώρες.

Διακρίσεις

Η Exelsys είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, από την οποία είχε αποσπάσει σε προηγούμενα χρόνια διακρίσεις. Την εφαρμογή Exelsys HCM μπορεί κάποιος να τη βρει στο Microsoft marketplace.

Γραφεία

Ένα στην Κύπρο και ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προσωπικό

15 άτομα

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση: Λονδίνο Reg. Office: 21 Aylmer Parade, Aylmer Road, London N2 0AT, United Kingdom

Lavinia Bldg 7ος όροφος, CY-1065, Λευκωσία, Τ.Κ. 25732, CY-1311, Λευκωσία, Κύπρου

Κεντρικά Τηλέφωνα: +35722375034, +35722030098, +442035147594

E-mail: info@exelsys.co.uk

Δειτε Επισης

Digital Cyprus: Ανεβαίνει η ένταση
Advent: Το όραμα είναι ψηφιακό
ATL SOLUTIONS: Dell Technologies Titanium Partner
Capacitor Partners: Ο ‘Outsourced’ Transformation Executive στην εταιρεία σας
CCS: Ψηφιακές Δεξιότητες για όλους
Deloitte: Generative AI- ευκαιρίες και αποτελεσματική υιοθέτηση
Exelsys: Ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπιστία
KPMG: Δέσμευση για καινοτομία