powered by

KEBE: Στηρίζει έμπρακτα τη μετάβαση των επιχειρήσεων στη ψηφιακή εποχή

Σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες πραγματοποίησε το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με όλα τα τοπικά Επιμελητήρια με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων αναφορικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο με την επωνυμία DiGiNN.

Το ΚΕΒΕ και τα τοπικά Επιμελητήρια, εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο, αποτελούν μέρος της κοινοπραξίας η οποία απαρτίζεται από 11 Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς της Κύπρου.

Η κοινοπραξία επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί στο δίκτυο Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το KEBE στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Κόμβου για τη μετάβαση των επιχειρήσεων της χώρας μας στη ψηφιακή εποχή.

Οι υπηρεσίες που παρέχει ο Κόμβος Καινοτομίας αφορούν τη βελτίωση της ψηφιακής ωριμότητας των επιχειρήσεων με σκοπό την άνοδο του επιπέδου ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας αυτής.

Οι υπηρεσίες παρέχονται στους δικαιούχους δωρεάν και χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ταμεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο https://bit.ly/DiGiNN-brochure ή/και στην ιστοσελίδα https://www.diginn.eu/.

Δειτε Επισης

Μιχάλης Δαμιανός: Εγγύηση για την βιωσιμότητα του ΓεΣΥ ο σφαιρικός του προϋπολογισμός-Δεν θα καταρρεύσει
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
High level φόρουμ και ώθηση στη δυναμική πορεία των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας από Χριστοδουλίδη και Μόντι
Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Investor Day από το KPMG Startup Innovation Lab: Μια γιορτή καινοτομίας και τολμηρών ιδεών