Συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

Τα 40 χρόνια ζωής και δράσης του στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας, συμπλήρωσε φέτος ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών. Το 1983, οι επαγγελματίες του κλάδου, αντιλαμβανόμενοι τις προκλήσεις της εποχής, αλλά και την ανάγκη για ένα Σύνδεσμο που θα λειτουργεί ως η συλλογική φωνή των εταιρειών του τομέα, προχώρησαν στην ίδρυση του Συνδέσμου, εντάσσοντας τον κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ).

Σε αυτά τα 40 χρόνια, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα δυναμικό εκφραστή και διεκδικητή του τομέα της ανάπτυξης γης και ακινήτων. Ενός κλάδου, που αποτελεί βασικός πυλώνας ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, συνεισφέροντας στο ΑΕΠ της Κύπρου ποσοστά που ξεπερνούν το 15% και εργοδοτώντας πέραν των 35 χιλιάδων εργαζομένων. Πρωταγωνιστές σε αυτή την πορεία, οι επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι μέσα από τα σύγχρονα και εξελιγμένα έργα τους, συνέβαλαν καταλυτικά στην ανάπτυξη Κύπρου.

Σήμερα, ο Σύνδεσμος αποτελεί ένας αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος, ο οποίος αξιοποιώντας την εμπειρογνωμοσύνη των μελών του, ενισχύει το έργο της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας και συμβάλλει στην προσπάθεια βελτίωσης του κλάδου.

Τιμώντας τη 40χρονη πορεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιάννης Μισιρλής και το Διοικητικό Συμβούλιο, διοργάνωσαν εκδήλωση, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, του Υπουργού Οικονομικών, κ. Μάκη Κεραυνού, του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Κωνσταντίνου Κόμπου, του Υπουργού Μεταφορών, κ. Αλέξη Βαφειάδη, του προέδρου της ΟΕΒ κ. Αντώνη Αντωνίου, όπως επίσης και εκπροσώπων εργοδοτικών οργανώσεων και προσωπικοτήτων της οικονομίας και του επιχειρείν.

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Carob Mill Restaurants στη Λεμεσό, ήταν η Alpha Bank. Χορηγοί ήταν επίσης οι εταιρείες Athinodorou Group, Τσιμεντοποιία Βασιλικού και MultiBuild. Υποστηρικτές ήταν οι εταιρείες Christos Georgiades & Associates, ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ και Epiphaniou Baths and Floors.

Δειτε Επισης

Κοινή επιθυμία όλων η θεσμοθέτηση του φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις
Μεγάλη προσέλευση στο φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Αναδείχθηκαν οι μικρές επιχειρήσεις των ορεινών (pics)
Α. Χριστοδούλου: Τεράστιας σημασίας για ανάπτυξη της περιοχής ο δρόμος Τάφοι των Βασιλέων-Κόλπος των Κοραλλίων
Στόχος της Κυβέρνησης η στήριξη των επιχειρήσεων της υπαίθρου-Θα περιοδεύσει σε όλες τις επαρχίες ο Πρόεδρος
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
Πάμε Τρόοδος…Η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, οι μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και η ευκαιρία που τους δίνεται
Πώς πήγε το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων-Τα «αυστηρά» και τα «γενναιόδωρα» Υπουργεία
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
GSI: Τζίφος και ο νέος διαγωνισμός για αξιολόγηση της μελέτης κόστους οφέλους-Ενδιαφέρθηκε μόνο η εταιρεία που απορρίφθηκε