Η WISTA Κύπρου εστιάζει στη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων με την έναρξη του Mentorship

Η WISTA Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη του καινοτόμου προγράμματος επαγγελματικής καθοδήγησης (mentorship) της, MentorWave. Ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγήσει τους νέους επαγγελματίες στις αρχές της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας στον ναυτιλιακό τομέα, τόσο στη θάλασσα, όσο και στην ξηρά. Το πρόγραμμα στοχεύει επίσης να γεφυρώσει το χάσμα για όσους ξεκινούν στη ναυτιλιακή βιομηχανία προερχόμενοι από άλλους κλάδους, καθώς και εκείνους που μεταβαίνουν μεταξύ γραφειακών και επιβατηγών ρόλων.

Η Ναταλία Μπούρη Λόγιαλ, Πρόεδρος της WISTA Κύπρου, τονίζοντας τον σκοπό του προγράμματος MentorWave ανέφερε: «Στον πυρήνα της πρωτοβουλίας μας βρίσκεται η αφοσίωση στην παροχή στοχευμένης καθοδήγησης και σταθερής υποστήριξης έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για ανταλλαγή γνώσεων ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία της καθοδήγησης και του mentorship για την επίτευξη προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης».

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια έξι μήνες και θα περιλαμβάνει κατ΄ιδίαν συναντήσεις με τους μέντορες καθώς και ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης.

Το MentorWave είναι μια συλλογική προσπάθεια, λαμβάνοντας υποστήριξη από το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και το YoungShip Cyprus. Αυτή η συνέργεια υπογραμμίζει τη συλλογική δέσμευση στην ανάπτυξη μιας ζωντανής, καλά υποστηριζόμενης κοινότητας νεοεισερχόμενων στον ναυτιλιακό τομέα, εξοπλίζοντάς τους για να συνεισφέρουν σημαντικά στον κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε https://wista-mentorwave.com/.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα