Το 18ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης: Προβλήματα, τάσεις & καινοτομίες στον κλάδο

Το 18ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων, η πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη των επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, στο Hilton Nicosia και φιλοξένησε καταξιωμένους ομιλητές από την ιδιωτική και δημόσια σφαίρα, συγκεντρώνοντας έτσι όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα.

Πρόκειται για ένα συνέδριο στο οποίο συζητούνται, αξιολογούνται και αναλύονται οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων, ο θεσμός περιλάμβανε, κατά τη 18η του διεξαγωγή, πλούσια θεματολογία με επίκεντρο την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων.

Στα βασικά ζητήματα προς ανάλυση ήταν οι εξελίξεις στον χώρο των ακινήτων και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, τις οποίες παρουσίασε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος ήταν ο ένας εκ των ομιλητών του Συνεδρίου.

Το φετινό Συνέδριο ολοκληρώθηκε με debate για το μέλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού. Τη διοργάνωση παρουσίασε η Altia.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV, οι χορηγοί του 18ου Συνεδρίου και Έκθεσης Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων: