Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024: Στις 4 Απριλίου η τελετή βράβευσης

25 χρόνια παρουσίας γιορτάζει φέτος το Sovereign Group με την πραγματοποίηση των Μαθητικών Βραβείων «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» να είναι γεγονός.

Η τελετή βράβευσης των μαθητικών βραβείων θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου στις 18:00, στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Sovereign Art Foundation, ο κ. Γιώργος Αγιομαμίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Sovereign Group στη Κύπρου.

Ο θεσμός πραγματοποιείται με στόχο την αναγνώριση της εικαστικής δημιουργίας των ταλαντούχων μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την προβολή της στο ευρύ κοινό και στην ανάδειξη της σημαντικότητας της συμβολής της τέχνης στο εκπαιδευτικό σύστημα διεθνώς.

Οι είκοσι συμμετέχοντες που επιλέγηκαν από τις 90 συνολικά σπουδαίες συμμετοχές που υποβλήθηκαν για τα Μαθητικά Βραβεία «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και εξέπληξαν θετικά την Κριτική Επιτροπή η οποία προχώρησε στην επιλογή τους.

Σημειώνεται ότι στους νικητές θα απονεμηθούν χρηματικά βραβεία αξίας μέχρι 2.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν μεταξύ των ίδιων και των σχολείων τους.

25 χρόνια παρουσίας

Το Sovereign Group διανύει 25 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και το εορτάζει με την πραγματοποίηση των Μαθητικών Βραβείων «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024».

To Sovereign Group ιδρύθηκε το 1987, εργοδοτεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους, βρίσκεται σε 20+ γραφεία παγκοσμίως σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική, έχει αποκτήσει περισσότερες από 30 άδειες από διεθνείς αναγνωρισμένες ρυθμιστικές αρχές και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους επαγγελματίες φορολογικούς φορείς, οργανισμούς Σχεδιασμού και Εταιρικών Υπηρεσιών στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 πελάτες, που περιλαμβάνουν εταιρείες, επιχειρηματίες, ιδιώτες επενδυτές ή άτομα υψηλής καθαρής αξίας και τις οικογένειές τους – και διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση που υπερβαίνουν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το τμήμα Εταιρικών Υπηρεσιών της Sovereign Group παρέχει τη σύσταση και τη διαχείριση εταιρείας σε όλες τις δικαιοδοσίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη και στήριξη, βοηθώντας έτσι εταιρείες όλων των μεγεθών να εγκαταστήσουν και να διατηρήσουν με επιτυχία τις δραστηριότητές τους στις ξένες αγορές.

Το τμήμα Private Client Services της Sovereign Group παρέχει ασφαλή, αποτελεσματικό σχεδιασμό πλούτου και διαδοχής σε οικογένειες και επιχειρηματίες που κινούνται διεθνώς. Ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δομών, χρησιμοποιώντας καταπιστεύματα, εταιρείες και άλλα μέσα, για τη διατήρηση και προστασία περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Sovereign Art Foundation, Sovereign Group Πλατινένιοι Xορηγoί: IMPERIO, Sunset Gardens Χρυσός Χορηγός: EY Kύπρου Αργυροί Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, GMA Auditors Υπό την Αιγίδα: Δήμος Λεμεσού, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Νέες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου
Ανδρέας Σπύρου: Η Κύπρος ιδανικός προορισμός για διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις
Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας 2023» για τον αν. καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Νίκο Μίτλεττον
TΕΠΑΚ: Σε έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας
Βιώσιμες κοινότητες: Σύνδεση με το μέλλον μέσω έξυπνων και πράσινων λύσεων
Επιβεβαίωση δυναμικής και ανάπτυξης... Σε σταθερά ανοδική πορεία το 2023 ο τομέας του στοιχήματος
Legal 500 EMEA 2024: «Top Tier Firm» σε τρεις τομείς πρακτικής η δικηγορική Pyrgou Vakis
Coca-Cola HBC Κύπρου: Για ακόμη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Διαχείριση δεδομένων υγείας μέσω Amazon Web Services
Θέλουν ΑΤΜ στην ύπαιθρο και σε απομακρυσμένες περιοχές οι ηλικιωμένοι