Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Βασικός πυλώνα της κυπριακής οικονομίας με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης είναι ο πρωτογενής τομέας. Σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη μεταποιητική δραστηριότητα, συμβάλλει σε μια βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Mε Μέγα Χορηγούς την Ελληνική Τράπεζα και τον Στρατηγικό Συνεργάτη Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ., πραγματοποιείται την Τρίτη 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Τα σημαντικά ζητήματα του Κλάδου αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης της σημερινής κατάστασης θα είναι στο επίκεντρο της κορυφαίας σύναξης των επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα.

Το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Κουσιουμή, στη Λευκωσία περιλαμβάνει σπουδαίες ομιλίες καθώς και πολύτιμα insight από επιτυχημένα case study, σε μια εποχή κατά την οποία ο τομέας επιδέχεται σημαντικών αλλαγών.

Τα περιθώρια βελτίωσης και ανταγωνιστικότητας ολοένα και αυξάνονται, δίνοντας θετικά μηνύματα στους επαγγελματίες του κλάδου για περισσότερη ανάπτυξη μέσω επενδύσεων σε νέες μεθόδους, τεχνολογίες και πρακτικές.

Την ίδια ώρα όμως, υπάρχουν σε εκκρεμότητα διαχρονικές προκλήσεις οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη στις προσπάθειες επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα για μετάβαση στη νέα εποχή.

Δηλώστε συμμετοχή και λάβετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με χρηματοδοτικά εργαλεία, σχέδια ενίσχυσης και αποζημιώσεις για γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, τις τάσεις στην εμπορία και κατανάλωση χαλουμιού στο εξωτερικό και τον ποιοτικό έλεγχό του και τον ρόλο που διαδραματίζει στην εμπιστοσύνη των πελατών.

Καινοτομίες στην Γεωργία που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και οι βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση αιγοπροβατοτροφικών μονάδων είναι επίσης μέρος της ατζέντας της διοργάνωσης, μαζί με πιο εξειδικευμένα θέματα όπως η εφαρμογή συστημάτων ακριβείας στα μικρά μηρυκαστικά για την βελτίωση της παραγωγής γάλακτος.

Αδράξτε την ευκαιρία και μάθετε από τους ειδικούς για καινοτομίες στη φαρμακευτική και νέες δυνατότητες στην κτηνοτροφία, την ορθή χρήση εναλλακτικών φυτών/ζωοτροφών και τους τρόπους βελτίωσης της εκπαίδευσης στην παραγωγή γάλακτος.

Παρουσία θα έχουν και κυβερνητικά στελέχη, με την Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Δρ. Μαρία Παναγιώτου, να τιμά τον θεσμό προβαίνοντας σε χαιρετισμό.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα της γεωργίας, αγελαδοτροφίας, αιγοπροβατοτροφίας, την παραγωγή γάλακτος και την τυροκομία, καθώς και προς επαγγελματίες από άλλους συναφείς κλάδους, όπως επιχειρηματικά στελέχη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα (τομείς παραγωγής, μεταποίησης, εμπορίας και εξαγωγής προϊόντων, εφοδιασμού και υπηρεσιών), αλλά και οργανώσεις του τομέα. Απευθύνεται, επίσης, σε εκπροσώπους από κρατικούς και ημικρατικούς φορείς.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Μέγα Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα και Στρατηγικός Συνεργάτης Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Το συνέδριο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση , ΙMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™

Με τη στήριξη: GAEA – Granting Access to Employment and Entrepreneurship in Agriculture for women

Οργανωτές: ΙΜΗ, Waste Wisely Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας