Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Με ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο, επιστρέφει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Τα οικιστικά ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία είναι κενά και βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές, όπως το Δάλι, το Γέρι, τα Περβόλια, η Τερσεφάνου, το Παραλίμνι και το Λιοπέτρι, ενώ εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ.

Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι είναι έτοιμα προς άμεση αξιοποίηση, τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, οι οποίες διασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση στο κατασκευαστικό κόστος.

Τα ακίνητα είναι ιδανικά τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοχρησία, κυρίως από νεαρά ζευγάρια που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να αποκτήσουν την πρώτη τους κατοικία.

Κατοικίες από €80.000

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει διώροφη κατοικία στο Δάλι, με τιμή €400.000. Ιδανικά τοποθετημένη επί των οδών Καζαφανίου και Αρκαδίου, και με πολύ καλές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 400 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο και έναν όροφο.

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, χολ, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, γραφείο, δύο μπάνια, κουζίνα και πλυσταριό. Εξωτερικά, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, αποθηκευτικός χώρος, βοηθητική οικοδομή, μικρός κήπος και περίφραξη.

Altamira-photo4

Στο Γέρι εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία, στην τιμή των €190.000. Σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο Δημοκρατίας, το ακίνητο εφάπτεται της οδού Πέτρας και βρίσκεται απέναντι από χώρο πρασίνου.

Η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 100 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά, υπάρχει γκαράζ, αποθήκη, κήπος και περίφραξη.

2a

Ισόγεια κατοικία με πισίνα πωλείται στην Τσάδα της Πάφου, στην τιμή των €200.000. Το ακίνητο εφάπτεται στον συνδετικό δρόμο Πάφου – Τσάδας και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 184 τ.μ..

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα και τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, πλυσταριό και μπάνιο. Επιπλέον, εξωτερικά υπάρχει αυλή και χώρος στάθμευσης.

Altamira-photo3

Στο Λιοπέτρι ξεχωρίζει διώροφη μεζονέτα, με τιμή €140.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τον συνδετικό δρόμο Λιοπετρίου – Φρενάρους, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 127 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα και τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποχωρητήριο.

Επιπλέον τα ακίνητο διαθέτει αυλή και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

4a

Διώροφη μεζονέτα δυο υπνοδωματίων πωλείται στο Παραλίμνι προς €80.000. Απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας ιδανικής τοποθεσίας, το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Κάππαρη και διαθέτει άριστες προσβάσεις στον Πρωταρά και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Το συνολικό εμβαδόν της μεζονέτας ανέρχεται σε 105 τ.μ. και στο ισόγειο αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με κουζίνα και αποχωρητήριο. Στον όροφο διαθέτει δυο υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο. Επιπλέον, εξωτερικά το ακίνητο έχει αυλή.

5a

Διαμερίσματα σε Περβόλια και Λιοπέτρι

Στα Περβόλια το ενδιαφέρον κεντρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €100.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στον συνδετικό δρόμο Κιτίου – Περβολιών, το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 100 τ.μ..

Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνιο και χώρο στάθμευσης.

Altamira-photo2

Στην Τερσεφάνου εντοπίσαμε μεγάλο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €95.000. Ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κοινότητας, το διαμέρισμα διαθέτει άριστες προσβάσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 75 τ.μ. και βεραντών 43 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και μπάνιο. Επιπρόσθετα, το διαμέρισμα αποτελεί μέρος συγκροτήματος, προσφέροντας πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Αναθεώρησε τις προοπτικές της Κύπρου από σταθερές σε θετικές ο Moody's-Πώς το βλέπει το Υπ. Οικονομικών
Louis Nausicaa Beach: Νέο πρόσωπο και αέρας ανανέωσης στο ξενοδοχείο του Πρωταρά (pics/video)
Φάνος Λεβέντης: Οι φήμες για την Λαϊκή Γειτονιά και η κάθοδος ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής στις δημοτικές
Εδώ θα κτυπά η καρδιά του EuroBasket-Η επένδυση στο «Σπύρος Κυπριανού» και η κληρονομιά που θα μείνει
Μετά τη Demetra και η ΕΤΥΚ στο Διοικητικό Δικαστήριο για την εξαγορά της Ελληνικής από Eurobank
Έμπρακτη στήριξη Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Δήμου Πάφου
Ανησυχεί αλλά βλέπει φως στην άκρη του τούνελ για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας και τερματικό ο Κεραυνός
Σταθεροποιούνται οι τιμές αγοράς και ενοικίασης ακινήτων
Εγκαίνια του ανανεωμένου Comarine Business Center στο λιμάνι Λάρνακας
Βάζει την θηλιά στον λαιμό της Κύπρου για το 15% σε πολυεθνικές η Κομισιόν-Ένα βήμα πριν την παραπομπή στο Δικαστήριο της Ε.Ε.