Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία

Δε δοθεί επιπρόσθετη παράταση και τα έργα που αφορούν στην ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας και θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας, ο οποίος σημειώνει πως η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Απριλίου στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδη. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας».

Όπως αναφέρεται, ο Δήμαρχος Λάρνακας ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε για το θέμα στο Προεδρικό στις 15 Απριλίου 2024 και πως ο κ. Βαφεάδης ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με τη σύμβαση μεταξύ της Κυβέρνησης και της ανάδοχης εταιρείας και απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με τη σύμβαση.

Στο τέλος η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, όπως σημειώνεται, «ομόφωνα αποφάσισε να καταβληθεί άμεσα η εγγυητική από την ανάδοχο εταιρεία, όλα τα έργα υποδομής, που περιλαμβάνονται στη σύμβαση, να υλοποιηθούν για το καλό της πόλης, χωρίς οποιεσδήποτε εκπτώσεις, και πως σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί επιπρόσθετη παράταση και τα έργα να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2024».

Δειτε Επισης

Έμπρακτη στήριξη Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Δήμου Πάφου
Σταθεροποιούνται οι τιμές αγοράς και ενοικίασης ακινήτων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο
Nightingale: Νέα οικιστική ανάπτυξη έρχεται στις Πλάτρες-Τι θα περιλαμβάνει το έργο
Τρέχει με φόρα η αδειοδότηση για μικτές πολυκατοικίες-Ανακάμπτουν οι κατασκευές
Ξεπερνώντας και τον 14ον όροφο, το Neocleous Tower προχωρά βάσει προγράμματος
Νέες ευκαιρίες σε ακίνητα και αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate
Εντυπωσιάζει το Αστεροσκοπείο Τροόδους-Πόλος έλξης για αστρονόμους και επισκέπτες (pics)
Εγκαινιάστηκε το Πάρκο Ευρωπαϊκής Ιστορίας του Δήμου Αραδίππου
Έπεσαν οι υπογραφές με Cyfield για την αναβάθιση της Τσερίου-Τα έργα, το κόστος και πότε θα ολοκληρωθεί