Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία

Δε δοθεί επιπρόσθετη παράταση και τα έργα που αφορούν στην ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας και θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας, ο οποίος σημειώνει πως η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Απριλίου στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδη. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας».

Όπως αναφέρεται, ο Δήμαρχος Λάρνακας ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε για το θέμα στο Προεδρικό στις 15 Απριλίου 2024 και πως ο κ. Βαφεάδης ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με τη σύμβαση μεταξύ της Κυβέρνησης και της ανάδοχης εταιρείας και απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με τη σύμβαση.

Στο τέλος η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, όπως σημειώνεται, «ομόφωνα αποφάσισε να καταβληθεί άμεσα η εγγυητική από την ανάδοχο εταιρεία, όλα τα έργα υποδομής, που περιλαμβάνονται στη σύμβαση, να υλοποιηθούν για το καλό της πόλης, χωρίς οποιεσδήποτε εκπτώσεις, και πως σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί επιπρόσθετη παράταση και τα έργα να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2024».

Δειτε Επισης

Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Γιατί είναι τόσο καίριος ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στην οικονομική διπλωματία
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Μαρία Κουρούπη: H στρατηγική της Hermes Airports για ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου
Μίλτος Μιχαηλάς: Ενισχύσαμε την κερδοφορία μας, κερδίσαμε σημαντικές μάχες στην αγορά-Η απαρχή ενός νέου κεφαλαίου για την Alpha Bank
Τα ΜΕΔ στις εταιρείες... Δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις-Τα στοιχεία της ΚΤΚ
Φιλοξενία: Οι εξατομικευμένες εμπειρίες, η απλοποίηση διαδικασιών και το κλικ σε βιώσιμους προορισμούς
Ο κύκλος δέκα ετών που έκλεισε και η νέα στρατηγική του Υφυπουργείου Τουρισμού...Έμφαση στην ποιότητα παρά την ποσότητα