Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η NetU γιορτάζει δέκα χρόνια συνεργασίας με την Salesforce

Η NetU διοργάνωσε την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, επαγγελματικό πρόγευμα σε συνεργασία με την Salesforce, με τίτλο "Revolutionize Customer Experience: Navigating the Future with Salesforce AI CRM". Η εκδήλωση συγκέντρωσε επιχειρηματικούς παράγοντες και εμπειρογνώμονες για να συζητήσουν την δύναμη της πλατφόρμας Salesforce AI CRM στον μελλοντικό σχεδιασμό στην επιχειρηματική αλληλεπίδραση πελατών (customer engagement).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον κ. Δημήτρη Νησιώτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της NetU Group, ενώ ακολούθησαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με θέματα όπως οι δυνατότητες του Salesforce, η αξιοποίηση του data cloud για σκοπούς marketing, η ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών αλλά και η εξασφάλιση της ασφάλειας και της επεκτασιμότητας της πλατφόρμας.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε από την εταιρία AGS Leasing η υλοποίηση της λύσης Salesforce, αναδεικνύοντας πραγματικές εφαρμογές της για την προώθηση προτωπόρων εμπειριών πελατών και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ευχαριστίες προς τον κ. Ανδρέα Σπύρου, Διευθυντή της AGS Leasing για την ευγενή αποδοχή της πρόσκλησης να μοιραστεί τις εμπειρίες του με όλους τους παραβρισκόμενους.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε σε ένα τέτοιο δυναμικό γεγονός με προηγμένες στρατηγικές που διαμορφώνουν το τοπίο της εμπειρίας του πελάτη (customer experience) και τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα εμπειρίας πελατών της Salesforce" δήλωσε ο Frankie Roche, Country Manager για την Κύπρο και τη Μάλτα στην Salesforce.

Η NetU θα ήθελε να ευχαριστήσει την Salesforce για τα 10 χρόνια συνεργασίας και να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ενδιαφέρον αυτή εκδήλωση!

Δειτε Επισης

Νέες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου
Ανδρέας Σπύρου: Η Κύπρος ιδανικός προορισμός για διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις
Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας 2023» για τον αν. καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Νίκο Μίτλεττον
TΕΠΑΚ: Σε έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας
Βιώσιμες κοινότητες: Σύνδεση με το μέλλον μέσω έξυπνων και πράσινων λύσεων
Επιβεβαίωση δυναμικής και ανάπτυξης... Σε σταθερά ανοδική πορεία το 2023 ο τομέας του στοιχήματος
Legal 500 EMEA 2024: «Top Tier Firm» σε τρεις τομείς πρακτικής η δικηγορική Pyrgou Vakis
Coca-Cola HBC Κύπρου: Για ακόμη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Διαχείριση δεδομένων υγείας μέσω Amazon Web Services
Θέλουν ΑΤΜ στην ύπαιθρο και σε απομακρυσμένες περιοχές οι ηλικιωμένοι