Η NetU γιορτάζει δέκα χρόνια συνεργασίας με την Salesforce

Η NetU διοργάνωσε την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, επαγγελματικό πρόγευμα σε συνεργασία με την Salesforce, με τίτλο "Revolutionize Customer Experience: Navigating the Future with Salesforce AI CRM". Η εκδήλωση συγκέντρωσε επιχειρηματικούς παράγοντες και εμπειρογνώμονες για να συζητήσουν την δύναμη της πλατφόρμας Salesforce AI CRM στον μελλοντικό σχεδιασμό στην επιχειρηματική αλληλεπίδραση πελατών (customer engagement).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον κ. Δημήτρη Νησιώτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της NetU Group, ενώ ακολούθησαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με θέματα όπως οι δυνατότητες του Salesforce, η αξιοποίηση του data cloud για σκοπούς marketing, η ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών αλλά και η εξασφάλιση της ασφάλειας και της επεκτασιμότητας της πλατφόρμας.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε από την εταιρία AGS Leasing η υλοποίηση της λύσης Salesforce, αναδεικνύοντας πραγματικές εφαρμογές της για την προώθηση προτωπόρων εμπειριών πελατών και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ευχαριστίες προς τον κ. Ανδρέα Σπύρου, Διευθυντή της AGS Leasing για την ευγενή αποδοχή της πρόσκλησης να μοιραστεί τις εμπειρίες του με όλους τους παραβρισκόμενους.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε σε ένα τέτοιο δυναμικό γεγονός με προηγμένες στρατηγικές που διαμορφώνουν το τοπίο της εμπειρίας του πελάτη (customer experience) και τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα εμπειρίας πελατών της Salesforce" δήλωσε ο Frankie Roche, Country Manager για την Κύπρο και τη Μάλτα στην Salesforce.

Η NetU θα ήθελε να ευχαριστήσει την Salesforce για τα 10 χρόνια συνεργασίας και να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ενδιαφέρον αυτή εκδήλωση!

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά