Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου, ολοκληρώθηκε η ποδηλατική διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου» σημειώνοντας για ακόμα μία φορά μεγάλη επιτυχία.

Η δράση, που αγκαλιάστηκε από το κοινό, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιδί, διατροφή και υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε στρατηγική συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» αποτελεί πρωτοβουλία της Μαρίνας Θεοδώρου που ξεκίνησε το 2015, με στόχο την προσφορά στα παιδιά.

Το 2021, η δράση εντάχθηκε στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, διατροφή και υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και έκτοτε επιστρέφει κάθε χρόνο, μεγαλώνοντας την ακτίνα δράσης του.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης διαδρομής, που πραγματοποιήθηκε 15 – 18 Απριλίου, το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ 2024» συμπλήρωσε 600 χιλιόμετρα προσφοράς.

Η Μαρίνα Θεοδώρου και η ομάδα της έκαναν και φέτος τον γύρο της ελεύθερης Κύπρου, με στόχους την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, την ενημέρωση για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, και την προώθηση του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Ως εκ τούτου, το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ 2024» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής.

Παράλληλα, ενισχύει το σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΣΠΑΒΟ (Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια) και συμβάλλει στην αποστολή του για τη δημιουργία μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Για την επίτευξη των στόχων της φετινής δράσης, διατίθενται προς πώληση, στα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, χρωματιστά κορδονάκια για γυαλιά ηλίου και οράσεως προς ένα ευρώ, μέχρι και τις 12 Μαΐου 2024.

ΠΟΔΗΛΑΤΩ2

Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας του τόπου μας Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσω του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά, και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής ποδηλατικής διαδρομής συνέβαλαν οι χορηγοί: Deloitte, Unilever, STIHL, Perskindol, Casino, Bean Bar και ASTRA CAR RENTAL.

Την τελετή λήξης χαιρέτισε η Μαρίνα Θεοδώρου, εμπνεύστρια της πρωτοβουλίας, η Μαρία Χαβιαρά Κούσιου, Πρόεδρος του ΣΠΑΒΟ, και η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που εξήγγειλε την επιστροφή του «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» το 2025, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Δειτε Επισης

Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Επιτυχής ο διαγωνισμός φωτογραφίας «ΘΑλΕΙΑ2021–2027: Η Ευρώπη μέσα από το φακό σου»
Pop Up Talks: Ιστορίες δύναμης και δυνατοτήτων που κερδίζουν μια θέση στην καρδιά μας
Νέο κεφάλαιο επιστημονικής και ακαδημαϊκής σύμπραξης-Υπέγραψαν MoU Πανεπιστήμιο Νεάπολις και «Ερατοσθένης»
Η IC Markets και ο Άντριου Μπουντζίνσκι στο πλευρό Κύπριου μαθητή για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Ιστορίας
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας
Άνοιξαν θέσεις διοικητικού προσωπικού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το ΙΝΓΚ στην πρώτη γραμμή του έργου SHIELD για έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος
Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards από...ψηλά-Εντυπωσιακά πλάνα από drone (video)
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις