INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου

Καινοτομία, τεχνολογία και βιωσιμότητα. Στους πυλώνες αυτούς εστιάζεται ο όμιλος εταιρειών οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης INEX, ο οποίος σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό του, Sergey Kudryavtsev, έχει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, σεβόμενος απόλυτα και το περιβάλλον.

Δώστε μας ένα πρώτο μικρό προφίλ της εταιρείας σας.
Η INEX είναι ένας όμιλος εταιρειών που ασχολείται με την οικιστική και εμπορική ανάπτυξη, την εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορικής στον τομέα του real estate και τη δημιουργία υποδομών. Αν και βρίσκεται στην αγορά μόλις έξι χρόνια, η εταιρεία μας γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη.

Απασχολούμε περίπου 100 υπαλλήλους, με τη μεγαλύτερη ομάδα μας να βρίσκεται στην Πάφο, και διαθέτουμε γραφεία σε τρεις χώρες.

Τι υπηρεσίες προσφέρει η INEX και ποια φιλοσοφία διέπει τη λειτουργία της;
Η φιλοσοφία μας είναι καθαρά ανθρωποκεντρική και δεν περιορίζεται στην κατασκευή. Όλα τα οικιστικά μας έργα σχεδιάζονται, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και διαθέτουν προηγμένες υποδομές, που αυξάνουν σημαντικά την άνεση και την ποιότητα ζωής.

Στα εμπορικά μας ακίνητα εφαρμόζουμε ένα μοναδικό concept, που ονομάζεται Active Office. Κατασκευάζουμε σύγχρονα γραφεία που αλληλεπιδρούν με τους καταναλωτές και προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, όλα τα έργα μας αποτελούν μέρος ενός ψηφιακού οικοσυστήματος με πολλά προνόμια, έξτρα υπηρεσίες και διευκολύνσεις για τους πελάτες μας, που παρέχονται μέσω του εταιρικού μας app.

Ποιο το πελατολόγιό σας και τι πρέπει να γνωρίζουν οι πελάτες σας για την εταιρεία;
Η INEX απευθύνεται σ’ εκείνους που ψάχνουν κάτι περισσότερο από μία στέγη και τέσσερις τοίχους. Σε ανθρώπους που κατανοούν πως για να πετύχεις μια σύγχρονη και άνετη ζωή, πρέπει να επενδύσεις στην άρτια υποδομή, την τεχνολογία και την κορυφαία ποιότητα, χωρίς να προβαίνεις σε συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Τα Active Offices είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες που εκτιμούν την αποτελεσματικότητα. Με άλλα λόγια, ο πελάτης μας μένει σε κατοικία από την INEX, εργάζεται σε κάποιο Active Office της και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του σε κάποιο health club ή εστιατόριο της εταιρείας. Περνάει, δηλαδή, όλο σχεδόν το 24ωρο κοντά μας.

Ποιο πλεονέκτημα της INEX την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;
Αναμφίβολα η φιλοσοφία μας που ανέφερα προηγουμένως. Καινοτομία, Τεχνολογία και Βιωσιμότητα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Και φυσικά η παροχή αποκλειστικών υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας.

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για να υποστηρίξουμε όλους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Επιπλέον, παρέχουμε νομική βοήθεια και πλήρη after-sale υποστήριξη. Όλοι οι πελάτες μας γίνονται μέλη του INEX Club και απολαύουν ειδικών προσφορών και προνομίων.

Θα μπορούσατε να αναφερθείτε σε κάποια από τα μεγάλα projects σας;
Αυτή την περίοδο έχουμε σε εξέλιξη περισσότερα από 10 μεγάλα έργα και αρκετά μικρότερα, όμως θα ήθελα να επικεντρωθώ σε δύο από τα projects μας, που βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Το ένα είναι το Palisandro Hills. Ένα πολυτελές συγκρότημα boutique κατοικιών στον Κόλπο των Κοραλλιών, δίπλα σε ένα φυσικό πάρκο απαράμιλλης ομορφιάς, με 17 επαύλεις και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τα βουνά και τη μελλοντική μαρίνα της Πάφου.

Το δεύτερο είναι το Beon Active Office, ίσως το πιο προηγμένο τεχνολογικά κτιριακό συγκρότημα γραφείων στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου.

Ανακαινίσαμε προσεκτικά το κτίριο, το οποίο προηγουμένως στέγαζε εγκαταστάσεις τράπεζας, αφήνοντας ανέγγιχτες σημαντικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, ενώ διαμορφώσαμε ένα σύγχρονο λειτουργικό εσωτερικό, αξιοποιώντας όλη την απαραίτητη τεχνολογία. Θα ανοίξει τις πόρτες του σε ένα μήνα.

Πόση έμφαση δίνετε στην τεχνολογία και πόσο έχει εισχωρήσει το AI στις εργασίες σας;
Η τεχνολογία αποτελεί τον πολυτιμότερο σύμμαχό μας και αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης φιλοσοφίας μας.

Η Brainex είναι μια εταιρεία της INEX που ειδικεύεται στην ενίσχυση των projects μας με τεχνολογία. Βάζει ουσιαστικά το «μυαλό» στα έξυπνα οικιστικά κτίριά μας και λειτουργεί όπως το αντίστοιχο Active Office των εμπορικών. Όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, είναι δεδομένο ότι αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στον κλάδο μας, για ανάλυση δεδομένων, προγνωστικά μοντέλα και εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Κρίνοντας πάντως από τα high-tech γραφεία σας, μπορεί κανείς να κατανοήσει πολλά για το τι σημαίνει τεχνολογία για την INEX…

Η προηγμένη τεχνολογία των γραφειακών συγκροτημάτων μας μιλάει εκ μέρους μας για το πόσο ζωτικής σημασίας είναι ο τομέας αυτός για την INEX. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αντανακλούν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.

Η τεχνολογία δεν είναι απλώς ένα εργαλείο για εμάς, αποτελεί τον πυρήνα όλων όσων κάνουμε. Μας βοηθάει να εργαστούμε εξυπνότερα, πιο ευέλικτα και να πετύχουμε περισσότερα.

Ο επαναπροσδιορισμός των σύγχρονων χώρων εργασίας βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της ΙΝΕΧ. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;
Εστιάζουμε στην ενημέρωση και τη βελτίωση των παραδοσιακών ρυθμίσεων γραφείου, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των σύγχρονων χώρων εργασίας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα εργασίας που να είναι πιο ευέλικτα και να ευνοούν την άψογη συνεργασία πάντα με γνώμονα την τεχνολογία. Χρησιμοποιούμε τον όρο Active office και τον αντιμετωπίζουμε ως μια νέα κανονικότητα στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πρόκειται για έναν εργασιακό χώρο που προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη.

Τι να περιμένουμε από την εταιρεία σας στο μέλλον;
Θα συνεχίσουμε οπωσδήποτε να πρωτοπορούμε. Δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε διαρκώς στην αιχμή της τεχνολογικής προόδου και θα προσαρμοζόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Να περιμένετε ότι θα βελτιώνουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας με τις πιο καινοτόμες λύσεις, εξατομικευμένες εμπειρίες και απρόσκοπτη ενσωμάτωση αναδυόμενων τεχνολογιών, αποτελώντας παράδειγμα για τον κλάδο μας.

Επιπλέον, να είστε σίγουροι πως η INEX θα επεκταθεί σε νέες αγορές και τομείς, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της να προσφέρει πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Γιατί στην Πάφο

Γιατί επιλέξατε την Πάφο ως την κύρια περιοχή δραστηριοποίησής σας;
Η ευρύτερη Πάφος δεν είναι μόνο από τις ομορφότερες γωνιές του νησιού αλλά και διαρκώς μεταβαλλόμενη και εξελισσόμενη περιοχή, που διαθέτει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προσελκύσει εταιρείες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό που επιθυμούν να μεταφέρουν τη βάση τους στην Κύπρο.

Η Πάφος προσφέρει σε όποιον την επιλέξει για κατοικία έναν άνετο και ξεκούραστο τρόπο ζωής, με την εκθαμβωτική φύση της, τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες της, τον πλούσιο πολιτισμό και τον άκρως βολικό και λειτουργικό αστικό ιστό της.

Όλα αυτά την καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας.

Δειτε Επισης

Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα