CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών

Μεγάλη επιτυχία κατέγραψε το CIM Summit 2024 με εστίαση στο μέλλον του επιχειρείν. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία, οι περιβαλλοντικές, οι κοινωνικές συνθήκες και οι παγκόσμιες προκλήσεις κυριαρχούν, οι επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμόζονται και να παραμένουν ευέλικτες.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, το Συνέδριο ανέδειξε, στη Λευκωσία, τις τρέχουσες τάσεις και παρείχε πολύτιμες συμβουλές ως προς την αντιμετώπιση των πιο πάνω, σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί από τις κορυφαίες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ευρώπης και καταξιωμένα στελέχη μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκόμενους που εκπροσωπούν τις κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου.

Το CIM Summit 2024 διαμόρφωσε μια πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών, συνδέοντας κυπριακές και διεθνείς επιχειρήσεις, ενισχύοντας, έτσι, την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου.

Με το πεδίο των συζητήσεων να καλύπτει από την εταιρική στρατηγική μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη, το συνέδριο ανέδειξε και φέτος την πολυπλοκότητα και τη δυναμική του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εκδήλωση αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου και της περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία, εξάλλου, σε κυπριακές και διεθνείς επιχειρήσεις να δικτυωθούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις.

Το Συνέδριο χαιρέτησε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Οργανωτής: CIM-Cyprus Business School Πλατινένιος Xορηγός: Green Energy Group Χρυσοί Χορηγοί: NetU, Unicars Αργυροί Χορηγοί: Alphamega Hypermarkets, Cablenet, C.A.PAPAELLINAS Group, Energame, Gan Direct, Iron Mountain Cyprus Ltd, McDonald’s, Philip Morris Χάλκινοι Χορηγοί: Cyfield Group, Gloria Jeans, KEAN, KPMG, MetLife, Payabl, Paul, Spyros Vassiliou & Associates LLC, Remedica, TBWA Entelia, Tototheo, Zorbas Group Υποστηρικτές: Cyprus Forum, Landas Colour, LightBlack, Panayiotides Gifts and Textiles, Photos Photiades Group Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus Συντονιστής: IMH

cimsummit20242

cimsummit20243

cimsummit20244

cimsummit20245

cimsummit20246

cimsummit20247

cimsummit20248

cimsummit20249

cimsummit202410

cimsummit202411

cimsummit202412

cimsummit202413

cimsummit202414

cimsummit202415

Δειτε Επισης

Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Το REPowerEU σηματοδοτεί μια νέα εποχή
Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου βελτιώνει την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και ενισχύει την οικονομία
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»